Jaunums Māmiņu Klubā: Aromterapijas diagnostika

Jaunums Māmiņu Klubā: Aromterapijas diagnostika

16. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aromterapijas pasaule sākotnēji var šķist plaša un mistiska, taču, iepazīstot to tuvāk, ikvienam ir iespējams atrast sev piemērotākās ēteriskās eļļas, kuras veiksmīgi pielietot savā ikdienā. Prasmīgi pielietojot aromātiskās eļļas, iespējams uzlabot gan savu pašsajūtu, gan stimulēt savas stiprās puses un kļūt veiksmīgākai.

Orientēšanās plašajā aromterapijas pasaulē iesācējam var šķist pārlieku sarežģīta, tāpēc, lai to labāk izprastu un atrastu sev piemērotākās aromātiskās eļļas, Māmiņu Klubs piedāvā jaunumu – Aromterapijas diagnostiku.

Individuālās nodarbības laikā aromdiagnostikas meistares un mākslinieces Ilzes DĀTAVAS vadībā varēsi ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast tajā notiekošo.

I.Dātava: „Aromdiagnostikas laikā tiks dota iespēja vienatnē izsmaržot 95 aromtesta eļļas, kuras, cilvēkam sagrupējot pēc savām izjūtām, tiks izveidota speciāla karte, kas ļaus precīzāk noformulēt savas iekšējās sajūtas.”

Diagnostikas laikā saņemsi individuāli izstrādātu karti un speciāliste izskaidros, kuras eļļas ir Tavi atslēgas punkti, un var terapeitiski palīdzēt atbalstīt vājās vietas un ļaut dzīvot veiksmīgāk.

PIESAKIES AROMTERAPIJAS DIAGNOSTIKAI->>>

20170516143806-27640.jpg

Aromterapijas diagnostiku vada: Ilze Dātava, divu bērnu mamma, aromdiagnostikas meistare, māksliniece ar 13 gadu pieredzi.

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas.

Cik maksā?

€ 35

Kas vēl būtu jāzina?

Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu Klubs ar tevi sazināsiet, lai vienotos par apmeklējuma datumu un laiku.

Eksperts

Ilze Dātava

Aromterapeite un māksliniece
Ilze Dātava Vecāku skolā