Iespēja BEZMAKSAS noklausīties lekciju par pirmsskolniekiem+ filmēšanās!

Iespēja BEZMAKSAS noklausīties lekciju par pirmsskolniekiem+ filmēšanās!

12. May 2017, 09:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmsskolnieku mammas,

TV raidījumam Māmiņu klubs veidojam stāstu par to, kā zināt, ka bērns ir gatavs skolai, vai patiesi ir nozīme vecumam – 6 vai 7 gadi, ko darīt, ja bērns intelektuāli ir gatavs, taču emocionāli nē, kā nepārcensties un neaizsūtīt bērnu uz skolu pāragri vai gluži pretēji – domājot, ka bērns vēl ir mazs un negatavs skolai, bērns zaudē intersi par mācīšanos, jo ir spiests palikt bērnudārzā.

Uz šiem un citiem jautājumiem atbildēsim lekcijā kopā ar pedagoģi Sandru Štrausi Māmiņu kluba Vecāku skolā. Jums ir iespēja šo lekciju klausīties bez maksas, jo mēs to filmēsim, vairāk gan koncentrējoties uz lektores sacīto.

Lekcija notiks 19.maija pēcpusdienā, ja vēlaties piedalīties šajā lekcijā, gaidīšu jūsu pieteikumus savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, vietu skaits ir ierobežots, tāpēc pasteidzieties!

Lekciju ir aicināti apmeklēt vecāki, kuru bērniem šajā rudenī jāuzsāk skolas gaitas, kā arī vecāki, kuru bērni vēl ir pirmsskolnieki un šajā rudenī uz skolu nedosies, tā būs visiem vienlīdz vērtīga informācija.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 10. May 2017, 12:50

Es vēlos, tikai ļoti gribu zinat precizu laiku pirms sūtu pieteikumu.
paldies