Pavasara pārvērtības

Gandrīz katra sieviete zina, ka pavasaris un skaistums ir ļoti radnieciski - tie abi sākas dvēselē. Ne vienmēr "noķert" pavasarīgu noskaņojumu ir vienkārši, bet jaunas, plānas zeķbikses palīdzēs, ticiet mums!

Pirmās saulainās dienas nevajadzētu sagaidīt 60-100 den biezajās "ziemas" zeķbiksēs. Pietiks! Klāt laiks, kad jāizrāda savas skaistās kājas. Martam piemērotākās būs 20-40 den zeķbikses, bet pēc tam būs jādomā par īstu siltumu. Lai jautrais aprīlis un domīgi maigais maijs nepārsteigtu nesagatavotas, jau laicīgi jāsagādā 10-15 den zeķbikses.

20150427095859-36370.jpg

Kādēļ "Favorite"?

Klāt laiks, kad jāatjauno garderobe, turklāt runa ir ne tikai par kleitām un vieglām blūzītēm, bet arī par zeķbiksēm un zeķēm. Ko izvēlēties, lai pavasarī būtu neatvairāmi valdzinoša? Izvēloties Latvijas uzņēmuma Bisoks zeķbikšu kolekciju Favorite, trāpīsiet tieši mērķī.

Favorite zeķbikses - tā ir mode un komforts, kuru jau gadiem ilgi izvēlas Latvijas sievietes. Viņas zina, ka šīs zeķbikses kalpo nevainojami, tām ir pieņemama cena, savukārt kvalitāte nebūt neatšķiras no slaveniem rietumu zīmoliem.

Moderni un ērti!

"Favorite" visiem spēkiem cenšas atvilināt pavasari, Latvijas sievietēm piedāvājot jaunus zeķbikšu modeļus.

Bikini 20 den
Matēti caurspīdīgas un elastīgas 20 den zeķbikses ar mežģīņotu biksīšu daļu, caurspīdīgu purngalu, mīksto jostiņu un kokvilnas ķīli.

Sunflower 15 den
Gludas, elastīgas, caurspīdīgas un izturīgas zeķbikses ar ielaidumu. Ļaujiet pasaulei priecāties par jūsu kājām!

Golden Line Summer 10 den
Īpaši plānas, elastīgas un caurspīdīgas zeķbikses ar kokvilnas ķīli, plakanām vilēm un caurspīdīgu purngalu - radītas siltam un saulainam laikam. Šīs zeķbikses var valkāt gan slēgtos apavos, gan kurpēs ar atvērtu purngalu.

Lielie izmēri

Nav noslēpums, ka daudzām sievietēm zeķbikšu izvēle sagādā grūtības, jo nav viegli atrast lielu izmēru modeļus. Favorite zeķbikšu līnijā ir arī 5. un 6. izmēra, kā arī 7./8. un pat 9./10. izmēra modeļi, kas paredzēti sievietēm ar gurnu apkārtmēru no 124 līdz 156 centimetriem. Bieži vien šī izmēra zeķbikses iegādājas sievietes gados, tādēļ viņu ērtībai izmēri uz iepakojuma ir norādīti lieliem cipariem. Tagad izvēlēties savu īsto izmēru var bez problēmām!

Zeķes

Pavasara sezonā atkal aktuālas ir īsās un pusgarās poliamīda zeķes (15 un 20 den), arī Strech stilā, un ar fantastiskiem dizainiem (15 un 20 den), kā arī poliamīda pēdiņas.

Pēdiņas Summer Style

No mikrošķiedras austās pēdiņas Meryl Skinlife apavos ir gandrīz nemanāmas, turklāt tām piemīt antibakteriāla iedarbība. Ja domājat, ka pēdiņas ir tikai sieviešu aksesuārs, jūs maldāties. Arī vīrieši, velkot  apavus basās kājās, izjūt diskomfortu, tādēļ šosezon Bisoks piedāvā divus pēdiņu modeļus vīriešiem - plānas kokvilnas pēdiņas, kā arī pēdiņas "Anti slip" ar papēža daļā iestrādātu silikonu.

Mammai un meitai

Sieviete, kas izvēlas labas zeķbikses sev, pilnīgi noteikti vēlēsies kvalitatīvas zeķbikses arī savai meitai. Favorite aksesuāru līnijā jau krietnu laiku iekļautas arī zeķbikses un legingi bērniem, turklāt 2015. gadā poliamīda zeķbikšu sortiments ir ievērojami paplašinājies - jaunās, košās krāsās zeķbikses var izvēlēties arī meitenes vecumā no 3 līdz 5, no 6 līdz 9, kā arī no 10 līdz 14 gadiem. Pusaudzēm tiek piedāvātas klasiskas un svētku zeķbikses - gluži kā viņu mammām.

Jaunums - baltā kolekcija

Šajā pavasarī Favorite piedāvā jaunu zeķbikšu kolekciju meitenēm - White Line - plānas baltās zeķbikses ar elastānu, gan caurspīdīgas, gan ar dekoratīvu rakstu. "Baltajā kolekcijā" iekļautas arī īsās un pusgarās zeķes, kas lieliski noderēs, pošoties svētkiem!

Kādēļ Favorite zeķbikses ir pareizā izvēle? Īsā atbilde skan tā - jo šo tik svarīgo ikdienas aksesuāru izvēlas mūsdienīgas, gudras un ekonomiskas sievietes. Mēs vēlamies pastāstīt nedaudz vairāk.

Latvijas produkts

Bisoks ir Latvijas uzņēmums, kurš sekmīgi darbojas vairāk nekā 20 gadus. Tieši Latvijas speciālisti radījuši Favorite produktu līniju - zeķbikses, legingus, zeķes un apakšveļu. Uzņēmumā vērīgi seko līdzi pasaulē valdošajām modes tendencēm un ražo ērtākos un interesantākos modeļus.

Jūs nepārmaksājat

Sieviete gadā nopērk vidēji septiņus zeķbikšu pārus, izskaitļojuši vācu pētnieki. Tas nav maz, tādēļ tikai retās sievietes izvēlēsies dārgas zeķbikses, ko Favorite produktu līnijas veidotāji uzsver, ka šāda greznība ir lieka. Nereti pat visprestižāko ražotāju zeķbikses kvalitātes ziņā neatšķiras no "parastākiem" zīmoliem. Sievietes pat nenojauš, ka pārmaksā 2-5 eiro - nevis par ilgāku zeķbikšu kalpošanas laiku vai skaistumu, bet "par nosaukumu".

Favorite līnijā ir iekļautas tikai augstākās kvalitātes zeķbikses, kas tiek ražotas, izmantojot vismūsdienīgāko tehniku. Nav svarīgi - jūs izvēlaties vislētākās klasiskās poliamīda zeķbikses vai arī premium klases modeļus ar kokvilnas ķīli un plakanām šuvēm, jebkurā gadījumā cena būs daudz izdevīgāka, salīdzinot ar lielāko daļu Eiropā ražoto tādas pašas kvalitātes aksesuāru, garantē Bisoks.

Jaunajā sezonā Bisoks piedāvā jaunus kokvilnas zeķu modeļus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Bērnu zeķu kolekcija ir tik koša un saulaina, ka no tās nav iespējams atraut acis. Kokvillnas zeķītes visās varavīksnes krāsās ar dažādiem rakstim - "actiņas" un velosipēdi, lentītes un rotaļīgi auto, pumpiņas un svītriņas...

Zeķu kolekcija pieaugušajiem ir tikpat glīta - gan klasiskas, gan saīsinātas zeķes, ar lureksu un luminiscējošām šķiedrām, zīdanas un elastīgas. Kolekcijā iekļauti pat tādi modeļi, kas karstā dienā atdzesēs kājas!

Bisoks moto: skaistums un komforts katrai dienai. Un tā tik tiešām arī ir! Ja tā padomā, kas gan vēl nepieciešams sievietei, lai justos pārliecināta par sevi?

Pērciet Bisoks produktus un Favorite zeķbikses veikalos visā Latvijā!

"Favorite" – labākais sievietēm!

20150427095919-68331.jpg