19.oktobra ONLINE TV videoieraksts: Veselība un skaistums šajā rudenī

22. Oct 2016, 07:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs nāk atkal ar jaunumiem pie tevis! Vairākas tēmas, kas aktuālas rudenim, būs apspriežamas pavisam drīz! Runāsim ONLINE TV gan par telefonu bērnam, gan par krūts ēdināšanu un mākslīgā piena maisījumu, un, protams, arī par tik ļoti rudenim aktuālo imunitātes stiprināšanu! Protams, tas vēl nav viss! Ļausim tev justies kā sievietei, kas ir ne tikai māmiņa, un vēlas uzpucēties! Tāpat uzzināsim vairāk par mazuļu masāžu un vakcināciju! 

ONLINE TV PROGRAMMA

Pasargā sevi un citus – vakcinējies!

Ginekoloģe Dr.Jana Žodžika pastāstīs par grūtniecības riskiem un skaidros, kāpēc un pret ko jāvakcinējas sievietēm, kas gatavojas kļūt par māmiņām. Tāpat tiksimies arī ar NVD Kompensējamo zāļu un medicīnisko ierīču nodaļas vadītāju Dagniju Bērziņu, kas informēs par gripas vakcīnu kompensēšanas kārtību. Galu galā, gripas epidēmija var skart ikvienu. Uzzini, kā pasargāt savu ģimeni!

Stiprini imunitāti dabīgi!

Imunitāte ir tas vārds, ko visbiežāk dzirdam gan pavasarī, gan rudenī. Jā, tā jāstiprina savlaicīgi. Par to vairāk pastāstīs Bērnu slimnīcas un Capital Clinic Riga pediatre Sanita Mitenberga. Uzzināsi arī to, kā imunitāte reaģē uz saslimšanām, kā sevi un bērnu no tām pasargāt, un kā savlaicīgi nodrošināties. Kopā iepazīsim arī jaunos, dabīgos Silvanols produktus! Uzzināsi arī, kad saslimšana skaitās bieža, un kad normāla, jo nereti arī šīs lietas mēdzam jaukt. Lai rudens nāk ar veselības dvesmu arī jūsu mājās!

Krūts ēdināšana un mākslīgā piena maisījums

Pediatre Daira Brenča laiku pa laikam viesojas mūsu mājīgajās Vecāku skolas telpās, un šajā reizē ir gatava pastāstīt vairāk par krūts ēdināšanu, tās nozīmīgumu, kā arī par ķibelēm, kas var skart ikvienu māmiņu krūts ēdināšanas laikā. Uzdod jautājumus par risinājumiem! Tāpat uzzināsim visu par mākslīgā piena maisījumiem, kā arī par to, kā vispār plašajā klāstā atrast labāko savam mazulim.! Nekautrējies, jautā!

Miers un harmonija ar masāžas palīdzību

Ak šie, mazie mīļie cilvēciņi! Tik maiga un zīdaina āda.. Vēl nesenā pagātnē tika uzskatīts, ka bērni un zīdaiņi nav pakļauti stresam. Un tomēr pētījumi ir pierādījuši, ka zīdaiņiem ir stress, ko rada skaļi trokšņi, spilgta gaisma, sveša vide. Kā palīdzēt mazulīšiem atbrīvoties no stresa? Mieru atgūt palīdzēs siltas, mīļas, gādīgas rokas! Uzzināsim visu par bēbīšu masāžu, tiekoties ar sertificētu masieri Natāliju Kirjuhinu!

Kā izvēlēties pirmo telefonu bērnam

Katrā ģimenē, kurā aug bērns, pienāk brīdis sarunām un pārdomām par mazuļa pirmo tālruni. Vai sākumā iegādāties parasto, vislētāko podziņ telefonu, vai uzreiz izvēlēties viedtālruni, lai pēc tam bērns neuzmācām mammai un tētim ar lūgumiem paspēlēties spēlītes? Kāds tarifs bērnam ir piemērots vislabāk? Izvēlēties "Zelta Zivtiņu" vai pastāvīgo pieslēgumu? Vai bērnam tālrunī ir nepieciešams internets? Lai rast atbildi uz jautājumu, kā pareizi izvēlēties skolēnam telefonu un tarifa plānu, oktobra diskusijā mums pievienosies “Zelta Zivtiņa” zīmola vadītājs Agris Rencis, kurš palīdzēs ieviest skaidrību un izstāstīs par katra varianta priekšrocībām un trūkumiem.

Rudens un ziemas grima tendences

Esi skaista ikdienā! Šo saukli Māmiņu Kluba māmiņas iepazina jau pirms vairākiem gadiem, kad radās Sieviešu klubs, jo ar to vēlējāmies atgādināt, ka jūs esat ne tikai māmiņas, bet arī sievietes, pirmkārt. Un, jo vairāk laika atradīsiet sev, jo labāk jutīsieties, būsiet mierīgākas, nosvērtākas. Un kas te var līdzēt? Sapucēšanās! Iepazīsim Dr.Hauschka rudens/ziemas grima tendences!

Māmiņu Klubs

Tiešraides sarunu atbalsta:

20161018215454-65636.jpg20161018215505-47793.jpg

20161018215541-33884.jpg20161018215606-10582.jpg20161018215625-87150.jpg20161018215702-27869.jpg