Gribat zināt populārāko pirmās skolotājas vārdu?

04. Sep 2015, 12:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļie vecāki, sakām jums milzīgu paldies par to, ka pastāstījāt mums par savām mīļajām pirmajām skolotājām un dalījāties skaistās atmiņās ar jums! Mēs nevaram neizmantot gadījumu, tāpēc iekļausim dažus citātus no jūsu stāstiem un nodosim sveicienus jūsu pirmajām skolotājām!

Sūtām sveicienus skolotājām!

Raita Draudziņa, Rīgas Angļu Ģimnāzijā

"Mana pirmā skolotāja bija Raita Draudziņa, Rīgas Angļu Ģimnāzijā. Manuprāt skola ir kā otrās mājas, jo skolas dienās ļoti daudz laika pavadījām tur, no 7:30 līdz pat tumsai pēc visiem pulciņiem, lai arī Draudziņas kundzi atceros tikai vizuāli un atmiņā ir pagaisis kopā pavadītais laiks, varu slavēt jeb kuru skolotāju, klases audzinātāju, skolas dvēseli, viņas ir mammas skolā, kuras tāpat kā ģimene piedalās bērna izglītības apgūšanā, rakstura audzināšanā, izaugsmē un labklājības veicināšanā pirms lielā dzīves ceļa."

Vija Ašķeļanica, Nīcgales pamatskolā

"No pirmās līdz devītajai klasei mācījos Nīcgales pamatskolā. Vija mana audzinātāja bija ilgus trīs gadus. Ilgus, jo nezināmu iemeslu dēļ mums vienai pret otru bija izveidojušās antipātijas. Bet citādāk - viņa kā skolotāja un audzinātāja bija ļoti laba, ar viņu daudz devāmies ekskursijās un viņa ļoti rūpējās par mums razbainiekiem, kas nebija viegli, jo kopā bijām 15 bērni."

Ināra Ločmele, Vectilžas pamatskolā

"Mana pirmā audzinātāja no 1.-9. klasei bija Ināra Ločmele, ļoti laba un saprotoša. Šobrīd manam dēlam māca mūziku, dzīvo mums kaimiņos."

Vija Gajevska (Jelgavas pamatskola)

"Nekad neaizmirsīšu gan viņas attieksmi, gan pieeju mācībām. Man līdz 5.klasei mācības sagādāja prieku, jo to radīja šī skolotāja."

Ruta Valdmane, Majoru pamatskolā

"Bet protams, ka atceros kā sauca manu pirmo skolotāju, tā bija Ruta Valdmane, Majoru pamatskolā, tagad jau vidusskolā, Tajā laikā skola atradās Dzintaros, netālu no stacijas. Jauka, sirsnīga skolotāja"

Lilita Kampenusa

"Mana pirmā klases audzinātāja bija Lilita Kampenusa, mīļa un smaidīga, tai pašā brīdī stingra un prasīga skolotāja. Tie bērni, kas pie viņas uzsāk skolas gaitas, noteikti var lepoties ar savu skolotāju. Viņa arī ir mans etalons, kāpēc gribēju kļūt pati par skolotāju.:)"

Dzintra Slišāne

"Ļoti patīkama un vienmēr smaidīga sieviete. Viņa bija ne vien audzinātāja, bet mācīja arī zīmēšanu un angļu valodu. Jāteic, ka zīmēt viņa prata ļoti skaisti, viņas zīmējumi man visvairāk palikuši atmiņā, kā arī vaigu bedrītes, kas parādījās,kad viņa smaidīja :) Burvīga skolotāja, novēlu visiem mazajiem ķipariem tādu pirmo skolotāju! :)"

Aija Kalnmača

"visjaukākā, visforšākā audzinataja,man skolā nepadevās matematika,taču šis cilveks man palidzeja virzīties uz priekšu un palidzēja man pabeigt skolu sekmigi.:)cilvēks ar sirdi un dvēseli, visiem klases bērniem palīdzeja apgūt zināšanas.:)Paldies liels!!"

Daina Lapiņa

" jauks cilvēks bez gala. Viņas seju vienmēr rotāja silts smaids, viņa mazs dusmojās, nebļāva, viņai kaut kā dabiski sanāca mūs visus savaldīt."

Viktorija Švanka

"Viņai vienmēr patika klases telpu dekorēt un izrotāt atbilstoši gadalaikam. Tagad viņas dārzā ziemās ir sniega skulptūras, gaismas objekti u.c"

Protams, kā populārus skolotāju vārdus, nu jau izaugušie bērni jeb mammas min arī Sanitas, Sandras, Sarmītes, Birutas, Ligitas, Velgas, Ilonas, Diānas un daudzu citu skaistu vārdu īpašnieces, bet šajā reizē - vispopulārāko pirmās skolotājas vārdu, mums par pārsteigumu, neatradām, toties - tikām pie skaistas jūsu skolas gadu atmiņu kolekcijas!

Paldies jums visiem, kas dalījās ar mums pozitivitātē!

Balvas

20150609135454-34666.jpg

Lego 9491 Star Wars Geonosian Cannon

saņem - kristiiine:)

20150609135543-72610.jpg

75001 Lego Star Wars Respublikāņu desants pret Sitova armiju

saņem - Mazulis_2012

Balviņas saņēmējus gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 2015.gada 1.oktobrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Vāka foto ir no māmiņu personīgā foto arhīva - ar skolotāju Viktoriju Švanku.

Māmiņu Klubs

 

05. Sep 2015, 09:50

Rutiņa ir superīga skolotāja, kas zin varbūt tad kad mans puika mācīsies Majoros, varbūt tad viņa būs audzinātāja. 😀

05. Sep 2015, 09:47

paldies 😀

04. Sep 2015, 13:02

paldies liels,sodien delinjam tiesi jubileja. 😀