RECEPŠU KONKURSS: Iesūti svētku ēdiena recepti, laimē Electrolux!

RECEPŠU KONKURSS: Iesūti svētku ēdiena recepti, laimē Electrolux!

29. Dec 2012, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt ir ziema ar sniegu, salu un tas ir īstais laiks, lai baudītu dažādus karstos ziemas dzērienus un gardus svētku ēdienus, jo klāt taču svētku laiks!

Šīs nedēļas uzdevums saistīts tieši ar svētku galdu!  Tā kā labi klāts svētku galds ir mūsu tautas svētku neatņemama sastāvdaļa, aicinām piedalīties recepšu konkursā- iesūti sava svētku galda īpašās receptes karstajiem ēdieniem!

Protams, neiztikt arī bez dzērieniem! Ziemas dzērieni mēdz būt dažādi- kafijas dzērieni, sulas dzērieni, karstie kokteiļi, kakao.. Katram pēc gaumes un iespējām!

Pateicoties tās uzmundrinošajām īpašībām un fantastiskajam aromātam, kafija jau izsenis tiek uzskatīta par dievu dzērienu. Ne velti tās pieprasījums pieaug gadu no gada – gadā tiek saražoti vairāk nekā 100 miljoni maisu ar kafiju.

Lutinot savas garšas kārpiņas, kafijas cienītāji laika gaitā radījuši neskaitāmas jaunas kafijas receptes, klasisko recepti papildinot ar kanēli, vaniļu, medu, liķieri, putukrējumu, šokolādi u.c. garšas niansēm. Tāpat kafija aizvien biežāk tiek izmantota kulinārijā un konditorejā. 

 

20121218114231-89457.jpg

Noteikti katra no mums gatavos īpašos svētku ēdienus! Iemūžini tos, kā gatavo, piedalies konkursā un laimē košo Electrolux kafijas automātu – iedvesmojošu un neatsveramu palīgu aromātiskas kafijas pagatavošanai!

Piedalies konkursā – sūti savu recepti:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūtiet rakstu/ fotoblogu ar Tavu īpašo karsto svētku ēdienu vai ziemas dzēriena recepti;
  • Izvēlaties sadaļu Sieviešu Klubs un tagus Konkursi, Gardas-receptes
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā
  • Lai pārliecinātos, ka tā ir Tava recepte, apraksti to soli pa solim un pievieno vismaz 3 bildes no pagatavošanas procesa un galarezultātu!

Uzdevums jāizpilda līdz 30.decembrim ieskaitot un, iespējams, tieši Tu iegūsi savā īpašumā atraktīvu virtuves palīgu – kādu no košajiem Electrolux kafijas automātiem, kas Tev ne vien asistēs kulinārajos eksperimentos, bet arī kalpos kā pievilcīgs interjera elements Tavā virtuvē!

Uzvarētāju noskaidrosim 2.janvārī.

Simpātiju izvēlēsies Electrolux pārstāvji.

Konkurss tapis sadarbībā ar

20121214115224-23314.jpg

mamma27 mamma27 28. Dec 2012, 12:21

Ciemiņiem😀 savādāk tagad tik tāds kur divas mini krūzītes iztek. Mēs jau smejamies,ka ciemiņiem kafija nepienākas,tikai mums pašiem.😃

lauvinja lauvinja 28. Dec 2012, 11:48 mamma27

Kur liksi tik lielu automātu - tev tak nav mājās daudz kafijas dzērāju! 😀

mamma27 mamma27 27. Dec 2012, 10:21

kā man garšo kafija., šitāds noderētu,jo nav liela automāta😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 23. Dec 2012, 10:59

ļoti laba balva!