FOTOreportāža: smeļoties pozitīvas emocijas Mūsdienīgu tehnoloģiju gimeņu pēcpusdienā

FOTOreportāža: smeļoties pozitīvas emocijas Mūsdienīgu tehnoloģiju gimeņu pēcpusdienā

02. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienīgas tehnoloģijas... strādājot ikdienas maminuklubs.lv portālā man taču vajadzētu zināt daudz, bet vai zināt?! Es šajā Microsoft informatīvajā kampaņā uzzināju vēl vairāk un iemācījos arīdzan un daudz ko sapratu.

No pirmā mirkļa šķiet, ka tehnoloģijas „neiet” kopā ar sievieti,jo mums taču jābūt tik sievišķīgām, jārūpējas par māju,bērniem, ikdienas rūpēm. Bet tas tā šķiet tikai no pirmā mirkļa!

JO kurš gan labāk spētu novērtēt  Office 365 Home Premium kā sieviete, kurai jāsaplāno un jāizdara tik daudz darbu?! Jā, jā, vīrieši,kuri rauc degunus un šaubās par sieviešu prasmēm un spējām, varu teikt, ka sievietei tas būs kā radīts- OneNote būs īstā vieta, kur glabāt īsas piezīmes, nevis krāt nemitīgās piezīmju lapiņas; rakstīt iepirkumu sarakstus vienuviet; Excel rēķināt ģimenes izdevumus un ienākumus ģimenes budžetā ar sagatavēm, nevis zīmēt rūtiņu kladē un mēneša beigās ņemt rokās kalkulatoru; Publisher veidot apsveikumus, ielūgumus, grāmatas, lai iemūžinātu skaistākās atmiņas un sagādātu skaistus dzīves mirkļus...

Un turpināt varētu vēl un vēl... kā Microsoft ģimenes tehnoloģiju pēcpusdienā redzēju- vairums ģimeņu bija atbraukušas pilnā sastāvā, bet interesanti,ka nebija neviena vīrieša, kas uzņemtos prezentēšanu. Manuprāt, tas būtu bijis gana interesanti,jo arī tēti taču ikdienā lieto datoru un visas programmas J

Prezentācijas ieilga,jo to,ko esat izpētījušas mēneša laikā,protams, nav iespējams izstāstīt 3 minūšu laikā,bet vismaz es personīgi no katras prezentācijas smēlos idejas,ko es vēlētos pamēģināt un kādas iespējas apgūt.

Jūs, mīļās mammas, bijāt sagatavojušās par visiem 100%! Patiešām! Kā teica Microsoft pārstāvji- ja mums būtu 7 Xbox, mēs tos dāvinātu katrai no jums! Diemžēl kā vienmēr ir laimētāji un ir ne tik laimīgie, BET es domāju,ka ikviena no mums šajā reizē ir ieguvēja, jo projektā apguva ne tikai jaunas prasmes, bet arī jaunas paziņas, jo kā redzam, blogotāju pulciņam pievienojušās jaunas sejas! Sveicam portālā!

Nedaudz žēl, ka no dalībniekiem, kuri pieteicās uz ekskursiju ieradās tikai neilga daļa,bet laikam doma par ātrākām brīvdienām spēja sakārdināt ikvienu!

Paldies, mammas, ka nenobijāties un spējāt šo uztvert par interesantu spēli!

Paldies, Microsoft, kas ikvienai portāla apmeklētājai spēja pavērt tehnoloģiju pasauli aizraujošā gultnē!

APSVEICAM laimētājas un skatāmies fotoblogu!

Kristīne, portāla redaktore

Galvenā balva – Xbox 360 Kinect vairāk kā 250LVL vērtībā

20130312145234-70467.jpg

XBox 360 Kinect – viena no populārākajiem datorspēļu komplektiem lieliskai un aktīvai ģimenes izklaidei. Datorspēļu komplekts sastāv no Microsoft XBox 360 spēļu konsoles un Kinect kustību sensora. Spēlēt XBox 360 Kinect vairs nenozīmē vienkārši spaidīt pogas, bet gan kļūt par virtuālo „es”.

un šo balvu iegūst..

lige

 

Savukārt gada abonementu  Office 365 Home Premium iegūst

mazais91 un letia!

Drīzumā sekos lielāka reportāža.Paldies visiem par dalību!

Māmiņu Klubs

20130311121743-12080.jpg

mamma27 mamma27 02. Apr 2013, 09:20 scorpio

Tā saka visi😃
beidzot arī es apskatu feinās pasākuma bildes. caur telefonu diez ko neizdevās. 😀 vakars bija superīgs un kompānija laba!

29. Mar 2013, 10:08

Denīze tēts kopija 😀

paldies

aab aab 29. Mar 2013, 08:42

vai arī kaut kur citur, kur var lejupielādēt! citādi var dabūt tikai mazas bildes.

28. Mar 2013, 23:06

Kristīnīt, iemet lūdzu Skydrive, lai varam bildes dabūt ašā lejupielādē visas uz reiz. 😉 😃 👍

Pasākums tiešām super! 😀

aab aab 28. Mar 2013, 22:58

paldies par kolosāl vakaru. padies par atmosfēru. paldies par balvu um paldies par bildēm!