Esi formā arī pēc bērniņa nākšanas pasaulē

26. Oct 2014, 11:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esi formā arī pēc bērniņa nākšanas pasaulē - tāds moto šķiet, ir lielākajai daļai sieviešu, kas sagaidījušas savus mazulīšus un vēlas par savu augumu parūpēties, vēlas būt skaistas un iekārojamas arī pēc dzemdībām. Ir jāatrod veids, kā savest vielmaiņu formā, kā atvadīties no šlakvielām, un arī liekā svara. Tikai, kā to izdarīt? Par to pastāstīja mums Laura Dekšenieks - Figura Line studijas vadītāja.

Ruļļošanās – kas tas ir?

Tas ir veids kā veselīgi tievēt, izbaudīt laiku tievējot. Tas palīdz ne tikai veselīgi tievēt, bet ir arī efektīvs veids, kā tievēt īpaši neko nedarot, pat neiespringstot uz veselīgu uzturu.

"Tā ir sliņķu fiziskā slodze – zaudējam kalorijas neko īpašu nedarot." kā stāsta pati Laura.

Virs 20kg pēc dzemdībām, ko darīt?

Tam, kāds ir svars, nav nozīmes. Tāpat ruļļoties var ikviena, kas ir pat tieva, bet viņai, piemēram, gribas uzlabot ādas stāvokli, attīrīt organismu. Apaļās sievietes notievēs veselīgi, tievās – rūpēsies par savu ādu.

Kas notiek procedūrā?

Griežas ruļļi limfas virzienā, ir arī infrasarkanie svari, kas uzsilda tauku šūnas, lai veicinātu to šķelšanos. Rezultāts ir diezgan ātrs.

Cik bieži jāveic procedūra?

Iesakām 3 reizes nedēļā, jo jau pēc 12 reizēm būs jūtams efekts. Protams, pie mums līdzi var ņemt arī bērnus. Procedūra ir stundu gara. Un uz procedūru var doties arī, ja mazuli ēdina ar krūti.

Procedūra stimulē šķidrumu apmaiņu organismā, attiecīgi var tādā veidā stimulēt arī piena daudzuma rašanos.

Grūtniecības laikā gan nedrīkst tādas procedūras veikt!

Pirms procedūras jāizdzer pēc iespējas vairāk ūdens, jo lai procesi notiktu dabiski, organismā jābūt pietiekoši daudz ūdenim, kas izvadīsies kopā ar toksīniem. Pretējā gadījumā cilvēkam var palikt pat slikti.

Zilumi būs?

Ja cilvēks ir no tiem, kam ātri parādās zilumi, viņam var parādīties zilumi, bet šie zilumi ļoti ātri pazudīs, jo procedūra ir patīkama. Sāpēt var, ja kāju ārpusēs ir celulīts, bet arī tur nesāpēs tā, ka nevarētu izturēt, vislielākais prieks būs efekts.

Veiksmīgu formas atgūšanu!

Māmiņu Klubs

20141017155447-78040.jpg