Meiteņu veselības E-avīze mammai un meitai: lasi ONLINE šeit->>

Meiteņu veselības E-avīze mammai un meitai: lasi ONLINE šeit->>

15. Nov 2013, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veselība ir lielākais ieguvums, ko cilvēks var iemantot un saglabāt dzīves laikā!

Iemācīt cilvēkam būt vispusīgi veselam nebūt nav viegli, taču motivēt ikvienu attīstīt veselīgus paradumus, pilnveidot pozitīvas dzīves prasmes un veidot vērtību sistēmu ir ģimenes, izglītības iestāžu un sabiedrības veselības speciālistu uzdevums. Sadarbojoties pedagogiem, speciālistiem, vecākiem un bērniem, ir iespējams rast kopīgu valodu. Īpaši, ja runājam par tik jūtīgām, bet ļoti svarīgām tēmām kā ģimenes veselība un reproduktīvā veselība. Šeit jāatrod īpašie, pareizie vārdi, laiks un cilvēki, kas par šo tematu runā . Lai tās būtu patiesas, sirsnīgas, vajadzīgas sarunas. Sarunas lielajiem puikām un meitenēm...

Šogad Rīgas pilsētas pašvaldībā tika uzsākts pilotprojekts „Veselību veicinošā izglītības iestāde”, kura mērķis ir uzlabot skolēnu, skolas personāla un ģimeņu dzīvesprasmes un stiprinātu vērtīborientāciju, kas nestu pozitīvu ietekmi uz veselību un attīstītu indivīda spējas izdarīt „veselīgu” izvēli, kā arī tika pieņemta koncepcija „Ģimenei draudzīga Rīga”.

Šī projekta ietvaros ir tapis šis izdevums – avīze. Izziņas materiāls mums, LIELAJĀM MEITENĒM, mammām un meitām.

Lai mums izdodas atrast labus pa- domus, svarīgas atziņas un pavedienus sarunām, kas tuvinātu mūs, ļautu labāk iepazīt vienai otru un pašām sevi.

Un būt veselām, labklājīgām un laimīgām!

IZDRUKĀ MEITEŅU AVĪZI VAI LASI ONLINE ŠEIT->>>>>

20131112154628-58258.jpg

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 14. Nov 2013, 15:52

Gaidīsim jūsu atsauksmes par MK jauno e-avīzi Mammai un Meitai!