KONKURSS: Dalies pieredzē, ja kāds no Tavas ģimenes strādā vai strādājis ārzemēs!

KONKURSS: Dalies pieredzē, ja kāds no Tavas ģimenes strādā vai strādājis ārzemēs!

26. Feb 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nereti mūsu ģimenes vai draugus, radus, kaimiņos skar šī tēma: darbs ārzemēs. Kādā ģimenē sākumā aizbrauc tētis, lai iestrādātos, iekārtotu kādu vismaz pagaidu mitekli, vēlāk pievienojas mamma ar bērniņu vai pat vairākiem. Vēl kādā ģimenē brauc prom visi uzreiz ar mērķi sākt jaunu dzīvi aiz Latvijas robežām, bet vēl kādā ģimenē jau gadiem ārzemēs strādā tikai viens no ģimenes.

Dalieties ar mums savā pieredzes stāstā!

Kā sākās jūsu pieredze saistībā ar darbu ārzemēs? Vai prom no Latvijas devās tikai viens no ģimenes? Varbūt vēlāk pievienojās visa ģimene? Stāsti atšķiras!

Kas pamudināja braukt un strādāt citur? Vai braucāt visi, vai tikai daļa ģimenes? Mīļās māmiņas, pastāstiet, kā ir tad, ja jāgaida mājās bērniņa tētis mēnešiem. Kur smēlāties spēku un izturību, vai jums bija kādi palīgi?

Vai darbs ārzemēs bija īslaicīgs ar mērķ nopelnīt un atgriezties, vai tomēr palikāt visa ģimene? Vai grasāties atgriezties Latvijā?

Ceram, ka kādam ir arī stāsts par atgriešanos pēc darba ārzemēs. Gribam saprast, cik viegli vai grūti ir atsākt šeit dzīvot un atrast darbu. Kas bija tas, kas motivēja atgriezties?

BALVA

Apģērba komplekts- bikses un jaka

20160202104959-62598.jpg

 Huggies autiņbiksītes pēc paša ieskatiem

20160202105433-95589.jpg

Gaidām tavu stāstu!

1) Pievieno rakstu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" , kurā ievietots stāsts, pieredze un varbūt arī kāds foto!

2) Izvēlies sadaļu - Sieviešu Klubs un tagu "Tētis strādā ārzemēs"

3) Spiežam SAGLABĀT un stāstiņš ieceļos portālā!

Vāka foto jābūt obligāti!

Esiet laimīgi!

Gaidīsim stāstus līdz 28.februārim ieskaitot.

Māmiņu Klubs

Paldies par balvām

20160202105030-99966.jpg