Blogu konkurss: Kā tu pārsteidz savu mīļoto Valentīndienā?

Blogu konkurss: Kā tu pārsteidz savu mīļoto Valentīndienā?

15. Feb 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kartiņas sārtos toņos, sirsniņas formas svecītes, mīļotā cilvēka gardākie ēdieni ar savu smaržu piepilda virtuvi, iespējams,  - satīna gultasveļa sarkanā krāsā un lielisks divvientulībā pavadīts vakars šampanieša glāžu džinkstoņas melodijā. Vai nav skaisti? Tieši Valentīndiena ir tā diena, kad varam apstāties, lai mazliet sevi tā kā paskubinātu, atgādinot, ka cilvēks, kas ir mums blakus, ir svarīgākais cilvēks mūsu dzīvē. Sevišķi, ja esam topošās vai esošās māmiņas. Viņš mums sniedzis iespēju par tādām kļūt. Viņš ir dāvājis mums savu mīletību un iespēju arī pašām izrādīt savas siltākās jūtas..

Pastāsti, kā tu šajā Valentīndienā apsveici savu otru pusīti? Iespējams, tās bija gardas vakariņas, vai, kas zina, kāda īpaši viņam gatavota dāvaniņa! Dalies ar mums, pie viena pastāstot, ko tev vispār nozīmē šie svētki, un kāda ir to nozīme tavā dzīvē!

Balva

ĶERMEŅA KOPŠANAS KOSMĒTIKA NO ATTIRANCE

20160212114142-69868.jpg

20160212114215-10284.jpg

Kā piedalīties konkursā?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu 
  • Izvēlies sadaļu Sieviešu Klubs un tagu Svētki
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Konkurss ir spēkā līdz 16.februārim ieskaitot!

Māmiņu Klubs

mamma27 mamma27 12. Feb 2016, 11:53

mums pārsteigums 😃 mīļais ,mums visi bērni slimi,un izskatās ,ka es ar kkad lūzīšu,mums būs feina sirsni;ndiena,termometrs,puņķi, zāles un nemitga staigāšana ar tējaskrūzēm,no vienas gultas uz otru😃