Bezmaksas konsultācijas un tikšanās ar speciālistiem 12.maija pasākumā!

Bezmaksas konsultācijas un tikšanās ar speciālistiem 12.maija pasākumā!

27. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starptautiskās Māsu nedēļās ietvaros Latvijas Māsu  asociācija sadarbībā ar Latvijas Universitāti aicina sabiedrību 12. maijā apmeklēt izglītojošu programmu lekciju ciklu šeit  un bezmaksas māsu profesionālās konsultācijas ikvienam par:

Jaundzimušo aprūpi – iespēja būs uzzināt vairāk par mazuļa ēdināšanu augšanu, attīstību un aprūpi.

Bērna attīstību – iespēja nosvērt un nomērīt jūsu bērnu, uzzināt par bērna vecuma attīstības īpatnībām un fizioloģisko attīstības atbilstību, kā arī iepazīties ar bērna traumatisma profilaksi

Kardioloģisko aprūpi – iespēja noteikt holesterīnu un asinsspiedienu par to ietekmējošajiem riskiem, iespēja uzzināt par veselīgu uzturu un dzīvesstila veidošanu u.c.

Onkoloģisko aprūpi – onkoloģiskās modrības kartes aizpildīšana, savlaicīga onkoloģisko slimību atpazīšanu un ieteicamās pārbaudes u.c.

Garīgo veselību – uzzināt par mentālās veselības nozīmi ikvienam sabiedrības loceklim, testu aizpildīšana u.c.

Pirmo palīdzību –  iespēja uzzināt par ērces izņemšanu un par insulta un infarkta atpazīšanu u.c.
Diabēta aprūpi – bezmaksas glikēmijas kontrole un rezultātu interpretācija, uztura paradumu izvērtēšana, fizisko aktivitāšu apjoma korekcija, glikēmijas paškontroles modeļa izvērtēšana cukura diabēta pacientiem, pārmaiņu motivācijas veidošana u.c.

Higiēna – higiēnas aspekti būtiski ietekmē mūsu ikdienas dzīvi un veselību, viss par personīgo higiēnu.
Bezmaksas konsultācijas stacijās būs pieejami dažādi informatīvie materiāli, video sižeti, aktīva jūsu līdzdalība – testu aizpildīšanā, demonstrācijās u.c. aktivitātēs!

 Tava veselība ir Tavās rokās! 

Nāc, jautā un interesējies uz LU Raiņa bulvārī 19, no plkst. 13.30!

Latvijas māsu saime