Atjaunojam dienas sarunas Māmiņu Klubā: nākam ar laba vēlējumiem

Atjaunojam dienas sarunas Māmiņu Klubā: nākam ar laba vēlējumiem

29. Jan 2013, 12:19 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Dienas rit un acīmredzami ar katru dienu paliek arvien gaišāks un gaišāks, kas liecina- pavasaris vairs nav tālu!

Atzīšos, šajā ziemā biežāk kā citkārt vakaros gribējies ierušināties zem segas ar grāmatu rokās un vienkārši netraucēti lasīt to līdz iemiegu,bet nu jūtu,ka sāku mosties arī es- gribas biežāk izbaudīt kontrastdušas, lai pamodinātu ķermeni, gribas ēst veselīgāk, domājot par tuvojošo pludmales sezonu, gribas ieplānot nesteidzīgas atpūtas dienas kopā ar bērniem, gribas divvientulības brīžus ar vīru, gribas sapurināt sevi un iekšienes un likt pamosties no dziļā ziemas miega. Interesanti,lai gan sniegs reāli Latvijā nav ilgāk kā trīs, augstākais 4 mēnešus, ziemas man vienmēr šķiet PĀRĀK garas, pārāk iemidzinošas.. Un lai gan pati esmu ziemā dzimis bērns, tomēr šajā laikā es kļūstu varen lēnīga un miegs ir klāt jau neilgi pēc bērnu nolikšanas gulēt,lai gan vasarā pietiek vien ar piecām sešām miega stundām. 

Kā ir jums? Vai arī ziema izraisa gurdenumu un miegainību?

Ar jums es sazinos virtuāli un šo gadu laikā mans paziņu un pat draudzeņu loks, pateicoties Māmiņu Klubam kļuvis gana plašs, bet es aicinātu jūs neslēpties un iepazīstināt arī ar sevi, tāpēc piedāvāju piedalīties foršā konkursā, kas palīdzētu ātrāk iejusties starp mums :)

Tām, kurām gribas kaut ko aktīvāku, aicinu piedalīties īstā piedzīvojumā AXA bērnu slēpošanas parkā- tik vien kā jāaizbrauc pašai uz Reiņa trasi un slēpošana ar visu intventāru ir bez maksas! Pēc tam gan lūgšu atsauksmīti vai fotoreportāžu par pasākumu,bet domāju,ka emocijas būs diezgan daudz un tas nesagādātu nekādas raizes :)

Tāpat es arī redzu,ka arī portālā var manīt krietnu rosību un ceru, ka pamanāt arī jaunās pārmaiņas!

Vakar aizsākot sarunu par to,kas un kā jums patīk/nepatīk jaunajā portālā, nonācu pie secinājuma, ka mēs ejam pareizo ceļu. Protams, ir vēl nepieciešami uzlabojumi,bet tikai darbojoties, testējot un izmēģinot, varam saprast, kas un kā jums patiktu labāk! Jau šajā rītā vari redzēt, ka ir jaunumi attiecībā uz katra lietotāja profilu, kas radīs lielāku skaidrību,kas, kur un kādos gadījumos jāpievieno.

20130129102122-21329.jpg

Tāpat čakli strādājam pie privātās sarakstes atjaunošanas,bet tikmēr varat sazināties ar māmiņām, izmantojot sociālos tīklus.

Parunāsim šodien par to,kas JUMS ļauj pamosties no lielā ziemas miega un vai jūtat pavasara tuvumu :)?

Ēdīsim vitamīnus un būsim veseli! 

Jūsu Kristīne

mamma27 mamma27 29. Jan 2013, 14:05

Ir ,ir pavasara sajūta sirdī,jo esam jau izplaucējuši bērzu zariņus. Dikti gribās dzeltenas tulpes😀 Bet tas ka dienas paliek garākas ir galvenais rādītājs.😀 Galvenais ar smaidu sejā un sirdī .

Minīc Minīc 29. Jan 2013, 14:02

Pavasaris pēdējās dienas jūtams ik uz soļa,mostos ātrāk,enerģijas arī ir daudz vairāk...rosīties varu visu laiku,putekļi,skapja kārtošana...pastaigas ārā,sportiņš no 1stāva uz 5stāvu (jo mums nav lifta) 😀 Kustamies!
Un Mūau īstais,skaistatis pavasaris nav aiz kalniem,jo marta beigās gaidam nākam pasaulē savu mazulīti!!!😀
Lai Jums visiem jauki iet!

paldies par mūsu ģimenes ieteikšanu Latvijas radio1,ceram uz nākamo nedēļu izbrīvēt laiku ierakstam 😀 👍

29. Jan 2013, 12:48

Pagaidām vēl viss tik balts, ka par pavasari grūti piedomāt. Tomēr man ziema netraucē. Arī baltumam ir savi plusi.

Pie jaunās lapas jau esmu pieradusi sen. Daudz ērtāk rakstus pievienot. Tomēr ieteiktu, ka tās, kas forumu, vai rakstu pievienojis, var tajā arī kko labot, ja nu kāda kļūda gadās. Turklāt mēs - Oktobra māmiņas, lai gan mazuļus jau sen sagaidījušas, vēl jo projām čatojam Grūtnieču sadaļā. Žēl ka nevar tagu nomainīt, jo negribās garo diskusiju no jauna sākt. Januša lapas pārmaiņas MK pamanīju tikai tagad 😃😃😃 Bet tā jau ir ērti. 😀

Jā- izbaudīt dzīvošanu,tas ir tas,kas vajadzīgs ikvienam,lai saprastu savu vietu- vienalga, cik ilgi būtu meklējumi, bet prieks, ka esi to izdarījusi!

Forši, ka šis pavsaris Tev nesīs jaunas pārmaiņas dzīvē! Ceram, ka padalīsies stāstos arī tepat pie mums, kā aug mazulītis!

princesemince princesemince 29. Jan 2013, 10:55

Šoziem man noteikti nav tāda gurdenuma, kāds bijis iepriekšējās 3 ziemas, kad laikam jau meklēju savu vietu dzīvē. Smieklīgi, bet sevi atrast man palīdzēja joga, lai gan tā dikti nopietni jogas filosofijai pievērsusies neesmu. Laikam jau iespēja pabūt ar sevi bija jāmeklē stipri vien agrāk. Un tomēr - labāk vēlāk nekā nekad 😉
Tādu tradicionālo pavasara tuvošanos sajutu pagājušonedēļ, apmeklējot Maximu, jo tur bija izkārtots pavasara ziedu stendiņš - smaržoja nu tā, ka iegrimu stendā ar degunu 😃 Pagaidām mājās neko gan neatnesu, bet plānos ietilpst. Man gan pilni logi ziedošām orhidejām, līdz ar ko ziedošo ziedu pietiek. Tomēr tā smarža.... Eh... Šogad vispār forša ziema - nejūtos slikti. Ar katru ziemu, ko bērns kļūst arvien prātīgāks, pati to izbaudu. Vai arī vienkārši izbaudu dzīvošanu?!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 29. Jan 2013, 10:43

Par reiki varētu piekrist, tas palīdzējis sakārtot prātu, nu atliek vairāk pievērsties ķermenim- man labsajūtu rada sausā hidromasāža!

Es kā eju garām veikalam, iedomājos,ka vajadzētu hiacintes vai narcises un laikam beidzot būs jānopērk!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 29. Jan 2013, 10:36

Man pamosties ļāva ceļojums uz siltām zemēm - tas bija tiešām fantastisks brīdis šajā garajā ziemā. Un vēl- ļoti daudz darba! Pilnas rokas, bet ir arī jauna duka iekšā tam ķerties klāt.
Mans ziemas labsajūtas tops ir:
- modelējoša ķermeņa masāža
- reiki
- idejas par saviem jaunajiem hobijiem

Un ziema tūlīt būs cauri! Redzēsiet!😀

saulux10 saulux10 29. Jan 2013, 10:35

Manī sāk ienākt pavasara sajūta,tad kad iedomājos,kad tas ir tepat aiz stūra,pat sajūtu to smaržu savā dvēselē,patiesi laba sajūta.Nopirku veikalā MAXIMA narcišu podiņu,tad bija izdīdzis tik viens ziediņš,tagad manu sirdi jau priecē veseli 4 ziedi un jauni pumpuri 😀