Starta komplektam mazulim var pieteikties elektroniski, savukārt izņemt to var jebkurā "Apotheka" aptiekā visā Latvijas teritorijā.

Kā pasūtīt starta komplektu mazulim

Starta komplekti ir pieejami ierobežotā daudzumā, tāpēc tos varēs saņemt, kamēr prece būs noliktavā. Pieteikties komplekta saņemšanai var ikviens minētā aptieku tīkla klienta kartes īpašnieks ar vismaz viena eiro uzkrājumu, kura bērniņa vecums nepārsniedz trīs mēnešus. Saņemt bezmaksas klienta karti var visās šī tīkla aptiekās vai, aizpildot pieteikuma anketu, izdrukājot to un aiznesot to uz aptieku. Par katru izdoto eiro atpakaļ uz kartes tiks uzskaitīts uzkrājums sešu procentu apmērā no pirkuma summas.

Elektroniska klienta kartes pieteikuma forma atrodama šeit.

Viens bērns var saņemt tikai vienu komplektu. Dvīnīšu gadījumā vecāki var saņemt divus komplektus, aizpildot pieteikumu atkārtoti ar otra mazuļa personas datiem. Trīnīšu gadījumā – trīs komplektus.

Kad pasūtījums ir veikts, pēc aptuveni piecām darba dienām, kad būs saņemts zvans, jādodas uz izvēlēto "Apotheka" aptieku, lai izņemtu starta komplektu mazulim. Tas aptiekā atradīsies divas nedēļas no pieteikšanas brīža. Dodoties pēc komplekta, līdzi obligāti jāpaņem bērna dzimšanas apliecība – izņemšanas brīdī tā būs jāuzrāda aptiekas farmaceitam.