Aktīvās māmiņas, nāciet pēc balviņām!

14. May 2014, 14:36 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu ko, Māmiņu Klubs ir atgriezies no sava kruīza, un nav aizmirsis arī par mājās palicējiem! Prieks, ka portālā ne mirkli nebija garlaicīgi un čakli darbojāties gan komentējot, gan iesūtot rakstus! Par to pasniegsim tad arī dāvaniņas!

Biļetes uz Latvijas leļļu teātra izrādi

"Brēmenes muzikanti", izrāde 18.05., plkst. 14:00

20140514141906-74102.jpg

Vairāk par izrādi www.lelluteatris.lv

Pagājušā nedēļā čabule uzsāka visai drosmīgu tēmu, - Mans vīrs mani sit, tātad mīl!. Tātad, par vardarbību ģimenē. Diskusijā un pieredzē dalījās ļoti daudz māmiņu, un ļoti daudzās tas raisīja īpašas pārdomas, tāpēc biļetes uz teātri dāvinām čabulei.

Bet tas vēl nav viss, uz teātri aicinām arī māmiņu, kuru ļoti gribam iepriecināt. Kāpēc tā? To sapratīsiet jau no stāsta virsraksta: Māmiņdienas kruīzs diemžēl mums iet secen - vēlies kajīti?  Pandulaacis bija tā, kas, diemžēl, šajā braucienā netika. Bet mēs aicinām doties uz teātri un pēc tam padalīties iespaidos par redzēto un piedzīvoto!

NUK mācību krūzīte 

20140514142211-25544.jpg

Vienu šādu krūzīti dāvinām - NeldaCe, kas mums iesūtīja stāstiņu ar nosaukumu: Darbs vai mājas, tāds ir jautājums

Un otra krūzīte lai ceļo pie -Agnese Strazda, kas dalījās pieredzē Pildot misiju II: „AndeleMandele” mūsmājās jeb vai visam ir jābūt jaunam…

Apsveicam jūs visas, un par tādu balviņu saņemšanu kā teātra biļetes, droši rakstiet uz e-pastu: kristine@maminuklubs.lv! Krūzītes no NUK saņēmējus gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 7.jūnijam. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Paldies, ka esat kopā ar mums!

Kristīne, portāla redaktore

pandulaacis pandulaacis 14. May 2014, 16:56

Liels paldies par pārsteigumu, negaidīti! 😀