Aktīvās māmiņas, paldies, ka esat tik foršas!

15. Oct 2014, 13:24 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Rudens turpina izgreznot Latviju, un izgreznot sevi varam mēs pašas, - iedvesmojoties cita no citas, priecājoties viena par otras panākumiem, atbalstot viena otru grūtākā brīdī un liekot cita citai smaidīt lietainākās dienās! Tā šodien pasmaidīt aicinām arī mēs dažas aktīvās māmiņas, kurām dāvinām grāmatas no Zvaigzne ABC!

Zvaigzne ABC grāmata "Deva"

20141014112337-44088.jpg

Vairāk par grāmatu www.zvaigzne.lv

Lai arī par krūts ēdināšanas jautājumiem ir dzirdēts daudz, un daudz ir tādu, kas dažādiem apgalvojumiem piekrīt, tikpat daudz vienmēr būs to, kas dažādiem apgalvojumiem, speciālistu ieteikumiem, novērojumiem tomēr nepiekrīt. Un tomēr, Māmiņu Klubs ir PAR krūts ēdināšanu, tāpēc vēlamies teikt paldies par drosmi - jauna_vecmate, kas mums iesūtīja dažādu ieteikumu, apgalvojumu, iedrošinājuma pilnu blogu par krūts ēdināšanu!

Mīļās māmiņas, noticiet sev, viss izdosies, un, ja tomēr tā nenotiek, meklējiet palīdzību pie kompetentiem speciālistiem!

Zvaigzne ABC grāmata "Mūsu Latvija"

20141014112453-25081.jpg

Vairāk par grāmatu www.zvaigzne.lv

Lūk, aicinām, DiānaGK, iepazīt tuvāk Latviju vienā fantastiski jaukā veidā! Paldies tev par blogu: Blogs I. Kad viss ir un tomēr nav labi.

Zvaigzne ABC grāmata "Kā ģērbties? Gadalaiki un laikapstākļi"

20141014112556-90170.jpg

Vairāk par grāmatu www.zvaigzne.lv

Šo grāmatiņu dāvinām mammai, kas jautāja mūsu viedokli: Otrs bērniņš...kad? Padalamies viedokļiem un pieredzi!

Un tā ir - mince89!

Grāmatiņas saņēmējus gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 14.novembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Paldies, ka esat kopā ar mums!

Kristīne, portāla redaktore