Akcija "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē"

Akcija "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē"

03. May 2017, 09:43 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

KOPĪGS MARŠRUTS UN AKCIJA “IEPAZĪSTI KAIMIŅUS ZEMGALĒ!”
6.maijs – 10.septembris, Latvijas – Lietuvas pierobeža

Šo sestdien 6.maijā Bauskas rātsnamā tiks dots oficiāls starts Latvijas pierobežā vēl nebijušai ceļošanas akcijai “Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!”, kuras mērķis ir latviešus un lietuviešus iepazīstināt ar šo teritoriju tūrisma objektiem un  pasākumiem.

Šo akciju organizē Bauskas, Iecavas, Rundāles, Vecumnieku novada pašvaldības Latvijā un Biržu, Pasvales, Pakrojas rajona pašvaldības Lietuvā.  Izdotajā maršruta brošūrā pieejama informācija par 42 apskates vietām un pasākumiem.  

Tiem, kuriem patīk spēles elements saņemot zīmogu akcijas vietās un iesniedzot akcijas kartes Bauskas, Biržu, Pakrojas vai Pasvales TIC līdz 15.septembrim,  būs iespēja pretendēt uz kādu no 13 balvām.

  • 6 (seši) dalībnieki, kuri būs apmeklējuši vismaz 7 (septiņus) akcijas pasākumus vai objektus (katrā pašvaldībā pa vienam), varēs iegūt atbalstītāju veicināšanas balvas.
  • 3 (trīs) Latvijas apceļotāji, kuri būs apmeklējuši vismaz 7 (septiņus) akcijas pasākumus vai objektus (katrā pašvaldībā vienu) un visvairāk akcijas objektu Lietuvā, varēs iegūt velosipēdu no Biržu, Pasvales un Pakrojas rajona pašvaldībām.
  • 4 (četri) Lietuvas apceļotāji, kuri būs apmeklējuši vismaz 7 (septiņus) akcijas pasākumus vai objektus (katrā pašvaldībā vienu) un visvairāk akcijas objektu Latvijā, varēs iegūt velosipēdu no Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada pašvaldībām.

Apceļošanas akcijas noslēgums ar dāvanu pasniegšanu tās ieguvējiem tiks organizēts 30.septembrī Biržos, līdz ar to simboliski noslēdzot aktīvo tūrisma sezonu  un atzīmējot starptautisko tūrisma dienu, kuras 2017.gada tēma ir ilgtspējīga tūrisma attīstība.

Sīkāka informācija par akciju atrodama Projekta mājas lapā https://sites.google.com/view/kaiminizemgale/info Un https://www.facebook.com/kaiminizemgale .

Maršruta un akcijas karte lejuplādei.

AKCIJAS KARTES PIEEJAMAS BAUSKAS TIC, DOMES KLIENTU APKALPOŠANAS CENTRĀ, AKCIJAS OBJEKTOS!