Aicinām pieteikties uzņēmumus, kas gatavi atbalstīt daudzbērnu ģimenes!

Aicinām pieteikties uzņēmumus, kas gatavi atbalstīt daudzbērnu ģimenes!

15. Oct 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau vairāk kā 60 uzņēmumi, atbalstot daudzbērnu ģimenes, ir izteikuši vēlmi sadarboties ar 3+ Ģimenes karti un piedāvāt šīs kartes īpašniekiem ne tikai atlaides, bet pat īpašas iespējas, privilēģijas, kuru izmantošana ļautu daudzbērnu vecākiem ne tikai justies priecīgākiem, bet arī samazināt ģimenes izdevumus un ikdienas tēriņus.

Ja arī Tu esi uzņēmējs vai strādā atsaucīgā uzņēmumā, ieskaties!

Mēs aicinām ikvienu uzņēmēju atbalstīt daudzbērnu ģimenes un pieteikties, rakstot uz info@godagimene.lv, ja arī jūs esat gatavi izteikt savu piedāvājumu daudzbērnu ģimenēm!

Ņemot vērā projekta nozīmīgumu – atbalstīt Latvijas daudzbērnu ģimenes, kā arī veicināt demogrāfisko pasākumu īstenošanu Latvijā, aicinām Jūsu uzņēmumu pievienoties 3+ Ģimenes kartes atbalstam, piešķirot savu iespēju robežās atlaides precēm vai preču grupām daudzbērnu ģimenēm, tādējādi atbalstot kartes projekta  ieviešanu Latvijā. 

Daudzbērnu ģimeņu kartes ieviešana (3+ Ģimenes karte) paredz radīt atbalsta mehānismu daudzbērnu ģimenēm ar  3 un vairāk bērniem līdz 18 gadu vecumam, tai skaitā audžuģimenē ievietotiem un aizbildnībā esošiem bērniem. Latvijā šobrīd ir aptuveni 20 000 šādu (3+) ģimeņu. Karte sniegs iespēju daudzbērnu ģimenēm, savos  ikdienas tēriņos saņemt valsts, pašvaldību un privāto uzņēmumu pakalpojumus ar atlaidēm. 

Ko mēs piedāvāsim jums?

  • Logo un/vai reklāmraksta izvietošanu projekta mājas lapā www.godagimene.lv;

  • Atbalstītāju popularizēšanu;

  • Atbalstītāju popularizēšanu caur nevalstiskajām organizācijām, kuras piedalās 3+ Ģimeņu kartes atbalsta programmā (to interneta vietnēm, organizētajiem pasākumiem);

  • 3+ Ģimenes kartes projekts un atbalstītāji tiks atspoguļoti pašvaldību portālos, preses relīzēs un konferencēs, tādējādi sasniedzot 20 000 daudzbērnu ģimeņu lielu auditoriju Latvijā 

Rakstiet mums!

Paldies sakām jau iepriekš!

Godaģimene.lv

KOPSAVILKUMS: kur Latvijā var izmantot 3+ Ģimenes karti precēm un pakalpojumiem

Izmanto atlaides, uzrādot 3+ Ģimenes karti!

20140902114354-70919.jpg

PIESAKIES 3+ ĢIMENES KARTEI ŠEIT->>>