Afiša: Kas notiek Māmiņu Klubā? Ieskaties, vai esi laimējusi balvas!

Afiša: Kas notiek Māmiņu Klubā? Ieskaties, vai esi laimējusi balvas!

11. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TV raidījumā

Jau šo svētdien, 17.septembrī, TV3 raidījumā "Māmiņu Klubs" kopā ar vecmāti apgūsim rīta higiēnu jaundzimušajiem, un uzzināsi, kādam jābūt mazulīša pirmajam piebarojumam. Tāpat arī Tev būs iespēja ielūkoties Māmiņu Kluba bērnudārzā un, laikā, kad aktuāls ir jautājums par to, kā saglabāt rudens ražu ziemai, atkārtot konservēšanas pamatus.

Vecāku skolā

Jau rīt Vecāku skolā Tevi uz lekcijām gaidīs psiholoģe Diāna Zande, lai palīdzētu kopīgi sagatavoties mazulīša ienākšanai ģimenē un pastāstītu, kā veidot bērniņa ēdienkarti un tikt galā ar spuraino divgadnieku.

Piesakies jau tagad:

Šonedēļ startē arī jauna dzemdību sagatavošanas kursu dienas grupiņa. Tāpēc, ja gaidi drīzumā pasaulē ierodamies mazulīti un Tev vēl ir daudz neatbildētu jautājumu par sagatavošanos dzemdībām, pašu dzemdību procesu un mazulīša aprūpi, piesakies! Nodarbībās atbildes uz Taviem jautājumiem sniegs zinošie Māmiņu Kluba speciālisti: Sertificēta bērnu māsa, LMA valdes locekle Elita Svareniece, vecmāte Mārīte Inzule un krūtsēdināšanas speciāliste, psiholoģisko treniņu vadītāja Sandra Lase.

Mazulis savā attīstībā nestāv uz vietas. Viņš drīz vien iemācās līst, rāpot, sēdēt. Māmiņu Kluba Vecāku skolā pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas Tev ir iespēja uzzināt visu par pareizu mazuļa hendlingu, kas palīdzēs Tavam bērniņam konkrētos vecuma posmos attīstīties pareizi.

Ja Tu apsver domu par ūdensdzemdībām, aicinām Tevi uz lekciju pie zinošās un pieredzējušās vecmātes Aijas Mikovas. 12.septembra lekcijā uzzināsi, kāda ir ūdensdzemdību norise, kad drīkst dzemdēt ūdenī, kā šīm dzemdībām sagatavoties un kur tādas Latvijā vispār pieejamas.

Straujais mūsdienu dzīves līmenis dažkārt liek mums aizdomāties par dažādiem bērniņa pārvietošanas veidiem, starp kuriem viens no variantiem ir mazulīša nēsāšana slingā. 12.septembrī aicinām Tevi uz praktisku nodarbību grūtniecēm par slinga siešanu pie trīs bērnu māmiņas, sertificētas bērnu nēsāšanas konsultantes, sertificēta un praktizējošs ārsta palīga Aijas Apsītes.

Šajā pašā dienā Aija Apsīte Tevi arī aicina uz lekciju "Saprast, palīdzēt un nekaitēt", kurā sniegtās atbildes būs aktuālas ikvienam, kurš kaut reizi ir aizdomājies par jautājumu, vai būs pietiekami labs tētis vai mamma savam bērniņam, vai nenodarīsim viņam pāri.

Lai mazulīša zīdīšana izdotos sekmīga un mazāk būtu nezināmā, gan 13., gan 14.septembrī Māmiņu Kluba Vecāku Skolā uz lekciju Tevi gaidīs krūtsēdināšanas speciāliste, psiholoģisko treniņu vadītāja Sandra Lase. Lekcijā uzzināsi, kā un cik bieži ēdināt mazulīti, ko drīkst ēst un dzert zīdīšanas laikā un vēl daudz citas noderīgas informācijas par jautājumiem, kas saistīti ar zīdīšanu.

Lai mamma būtu laimīga, viņai vajag parūpēties arī par sevi. Atzīsi, kad dažbrīd ikdienas steigā to aizmirstam. Tāpēc izmanto iespēju apmeklēt Vecāku Skolā masāžu! Tā palīdzēs relaksēties, atgūt spēkus un sajusties kā no jauna piedzimušai!

Portālā

Ir sācies rudens, kas nozīmē bērnudārza un skolas gaitas. Kā ar tām sokas Taviem bērniem? Priecāsimies, ja padalīsies ar savu pieredzi, iesūtot blogu! Katrs pieredzes stāsts gan par grūtniecību, gan pašām dzemdībām un tālāk jau dzīvi ar mazulīti ir neatsverams. Tas kalpo kā iedrošinājums un atbildes uz jautājumiem arī citām mammām. Tāpēc stāsti, dalies un iedvesmojies! Mēs gaidām Tavus stāstus!

Trešdien sākot jau no plkst. 10.00 gaidīsim Tevi šeit, portālā, jo vairāku stundu garumā Tev būs iespēja tiešsaistē sekot līdzi mūsu TV Online vebināram. Tajā šoreiz kopā ar ekspertiem meklēsim atbildes uz jautājumiem par imunitātes stiprināšanu bērniem, mutes higiēnu, noskaidrosim, kāpēc un cik daudz ūdens ir jādzer grūtniecības laikā, lūkosim, kā bērniem izvēlēties rudens un ziemas apavus un noskaidrosim vēl daudz citas noderīgas informācijas. Tāpēc atzīmē savā plānotājā laiku un 13.septembrī no plkst. 10.00 esi kopā ar mums!

Šonedēļ zaļo gaismu dosim arī vairākiem jauniem konkursiem, taču, ja Tev patīk saimniekot virtuvē, mums Tev ir kāda ĻOOOOOOTI noderīga balva! Iesūtot blogu ar savām rudens receptēm, vari laimēt saldētavu. Jā, Tu nepārklausījies! Saldētavu, kurā varēsi glabāt veselīgos rudens labumus. Līdz 24.septembrim arī gaidīsim Tavus blogus par māmiņu satikšanās vietām. Jā, arī Tev noteikti ir draudzenes ar bērniem līdzīgā vecumā, ar kurām kopīgi doties ratu pastaigās, kafijot. Padalies ar savu stāstu un laimē dienas biļetes diviem bērniem rotaļu centrā City Kids, kā arī Huggies mitrās salvetes, lai vienmēr, arī dodoties ārpus mājām, nebūtu jāsatraucas par higiēnu.

Pagājušā nedēļa mums bijusi īpaši rosīga, jo esam izlozējuši un pasnieguši daudzas balvas. Tāpēc ieskaties, varbūt kādu no tām esi laimējusi tieši Tu:

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg