8.MARTA KONKURSS: Kura sieviete ir tavs elks?

8.MARTA KONKURSS: Kura sieviete ir tavs elks?

06. Mar 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs jau pēc būtības esam iedvesmojošas pašas par sevi, neatkarīgi no tā, ko ikdienā darām, kas esam, kāds ir mūsu ieņemamais amats. Bet katras sievietes dzīvē ir vismaz viena cita sieviete, kas viņu iedvesmo, kas kalpo kā labs piemērs, kā paraugs, kam gribas līdzināties. Vai arī tev tāda ir?

Tā var būt tava mamma, vecmāmiņa, vai varbūt - kolēģe, draudzene. Un tikpat labi tā var būt kāda aktrise, māksliniece, muzikāla personība utml.

Pastāsti mums par to!

Piedalies konkursā ŠEIT->>>

1. Tev jābūt Māmiņu Kluba Facebook lapas sekotāju lokā

2. Uzraksti zem šī konkursa mūsu Facebook lapā, komentāru joslā, kura sieviete ir tavs elks, kāpēc viņa tevi iedvesmo, un kāpēc gribētu viņai līdzināties

Balva

20170221135231-22395.jpg

Balvas foto ir ilustratīva nozīme.

Attīroša želeja sejai Nature, organic

Dermosil Attīrošā želeja sejai Nature, organic ir piemērota normāla, sausa un jaukta tipa ādai. Attīrošās želejas cukura tenzīdi maigi attīra seju no netīrumiem un kosmētikas, vienlaicīgi nesausinot un nekairinot ādu.

Produktam piemīt maiga, mitrumu atjaunojoša un mīkstinoša iedarbība. Attīrošās želejas sejai Nature, organic kopjošās sastāvdaļas ir dzelzenes ziedu ekstrakts, upeņu un jojoba sēklu eļļa, alvejas un rozmarīna lapu ekstrakts, kā arī glicerīns.

Attīrošajai želejai piemīt svaigs, viegls citrusaugļu aromāts. Attīrošā želeja sejai Nature, organic ir iepakota hermētiskā pudelē ar sūkni, kas nodrošina ērtu un higiēnisku lietošanu.

Sejas pīlinga krēms Nature, organic

Sejas pīlinga krēms Nature, organic ir maigs pīlinga krēms sejai, kas satur sīkas skrubējošas daļiņas. Produkta sastāvdaļām ir 99,4% dabiska izcelsme un 22,1% no tām tiek iegūtas no bioloģiskās lauksaimniecības.

Sejas pīlinga krēms ir krēms ar sīkām skrubējošajām daļiņām, kas efektīvi, bet maigi noskrubē ādu, pateicoties tā sastāvā esošajam silīcija dioksīdam. Ādu skrubējošo un mitrinošo iedarbību pastiprina arī produkta sastāvā esošā pienskābe. Produkta ādu mitrinošo iedarbību cita starpā pastiprina mandeļu eļļa, upeņu sēklu eļļa un glicerīns. „Neroli” jeb ūdens šķīdums, ko iegūst no pomeranču ziediem, kopj un atsvaidzina ādu. Produkts satur arī ādu mīkstinošo un mitrinošo alveju. Nearomatizētais Sejas pīlinga krēms Nature, organic padara sejas ādu mirdzošu un gaišu.

Sejas toniks Dermonature Neroli, organic

Maigais Sejas toniks, kas nodrošina pilnīgu attīrīšanu un kopšanu, ir piemērots visiem ādas tipiem. Tam piemīt viegls citrusaugļu aromāts.
Nesatur spirtu. Sastāvā ietilpst arī apelsīna ziedūdens, upeņu sēklu eļļa un alvejas lapu ekstrakts.
Sastāvdaļām ir 99,3% dabiska izcelsme un 13,1% no tām tiek iegūtas no bioloģiskās lauksaimniecības.

Sejas attīrīšanas birstīte

zmantojot Dermosil Sejas attīrīšanas birstīti, Jūs varat veikt sejas ādas pamatattīrīšanas procedūru. Atkarībā no izvēlētā darba ātruma tās rotējošā galva veic sejas ādas maigu attīrīšanu vai pamatattīrīšanu un/vai pīlingu. Ierīce ir ūdensizturīga, tāpēc to ir iespējams izmantot arī, mazgājoties vannā un/vai dušā.
Dermosil Accessories sērijas Sejas attīrīšanas birstīte ir aprīkota ar diviem darba ātrumiem. Mazais darba ātrums ir paredzēts ādas pīlinga veikšanai un maigai ādas attīrīšanai. Izmantojot lielo darba ātrumu, ir iespējams veikt dziļu sejas ādas attīrīšanu.

Balvas ieguvēju izlozēsim un paziņosim 9.martā

Māmiņu Klubs