Biežāk uzdotie jautājumi par www.maminuklubs.lv lietošanu

Biežāk uzdotie jautājumi par www.maminuklubs.lv lietošanu

30. Oct 2012, 11:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Brīvdienas pavadītas čakli darbojoties un uzklausot jūsu ieteikumus un priekšlikumus jaunajai mājas lapai, bet tā kā redzam, ka ir māmiņas, kurām ir kādas neskaidrības, aicinām ieskatīties atbildēs uz jūsu iesūtītajiem jautājumiem, kas tikuši visbiežāk uzdoti.

Kāpēc vajadzēja mainīt www.maminuklubs.lv dizainu?

Viss noveco, arī mājas lapas zināmā mērā. Bijāt jau droši vien pamanījuši, kādas ķibeles mājas lapā šad tad notika un nevarējat lasīt rakstus, čalot savā starpā un dalīties pieredzē. Lielā informācijas daudzuma dēļ, vecā mājaslapas versija mēdza nefunkcionēt, kā vajag. Turpretī, jaunajā dizainā ir atvēlēta lielāka vieta informācijai.

Lai gan vēl ir dažādi labojumi un uzlabojumi veicam, šajā lapā apvienotas dažādi risinājumi,lai atvieglotu komunikāciju jums un mums, piemēram, tagad raksti aktivizējas automātiski, vai ir iespējams atzīmēt, ka rakstiņš parādās vairākās sadaļās ar tagu/atslēgas vārdu palīdzību. Mēs noteikti palīdzēsim apgūt jauno dizainu un  pamācīsim, kas un kā darāms!

Kādi raksti tiks dzēsti bez brīdinājuma?

Tā kā pašreiz ir iespēja iesūtīt rakstus un foruma ziņojumus un tos uzreiz redzēt mājas lapā, aicināsim būt precīzām, pieklājīgām un ievērot noteikumus. Noteikumus varat lasīt šeit!

Izveidojot tēmas ierakstu, aizliegts nosaukumā lietot visus lielos burtus, kā arī izmantot vairāk kā divas zīmes, kas nav latīņu burti vai cipari, piemēram, %@#^&*!? Tāpat aicinām nosaukumos neizmantot „smaidiņus” – tādus kā :) :( utt.

Izveidojot tēmas ierakstu,nosaukumā konkrēti jānorāda tēma, nevis „Jūtos slikti”, „Palīdziet”, „Nezinu,ko iesākt!” Šādi foruma ieraksti bez brīdinājuma tiks dzēsti.

Ja vēlaties ko pārdot, pietiks, ja Foruma ierakstu iesūtīsiet, publicēsiet vienreiz. Kopētie ieraksti dažādās rubrikās, piemēram, Grūtniecība, Jaundzimušais, Mazulis uttt. tiks dzēsti bez brīdinājuma.

Nevaru ielogoties jaunajā Māmiņu Kluba mājas lapā. Ko darīt?

Visticamāk, ka viss ir kārtībā, tāpēc lūgums atjaunot paroli spiežot AIZMIRSI PAROLI, jaunās paroles links atnāks uz reģistrēto e-pastu un atjaunojot paroli, varēs nomainīt paroli savā profilā. Ja arī tad nekas neizdodas, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Ielogojoties jaunā mājas lapas versijā, pie mana profila rāda lietotājvārdu ar cipariem. Ko man darīt?

Tā kā jaunajā sistēmā nevarēs būt reģistrēts lietotājvārds vairākiem lietotājiem, lietošanas sistēma automātiski piešķīrusi papildus ciparus atpazīšanai. Ja vēlies atgūt iepriekšējo lietotājvārdu, rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv. Atjaunot iepriekšējo lietotājvārdu izdosies tam, kurš pirmais uzrakstīs, ja būs divi vienādi reģistrētie.

Vēlos ievietot sludinājumu PĒRK-PĀRDOD-ATDOD sadaļā? Kas ir jādara?

Tā kā tas ir sludinājums, tas ir jāpievieno FORUMA sadaļā. Tātad dodies uz savu profilu, spied:

-          PIEVIENOT RAKSTU

-          izvēlies saturu FORUMS

-          uzraksti sludinājuma tekstu, pievieno bildes un Saglabā.

Ja ir nepieciešams mainīt sadaļu Forumam, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Kā varu atrast savu diskusijas grupu?

Pavisam drīz atkal gar malu varēsi atrast rubrikas - Grūtnieču Klubiņš; Māmiņu Kluba māmiņu tusiņi utt. Kamēr šādas iespējas nav, atsūti uz kristine@maminuklubs.lv grupiņas nosaukumu un linki vecajā mājas lapas dizainā. To vari apskatīties šeit: sarunas.maminuklubs.lv.

Vai mani raksti un komentāri ir pazuduši pavisam?

Pazudis nav nekas. Viss ir saglabāts un tiek pakāpeniski pārnests no iepriekšējā mājas lapas dizaina uz jauno. Ja ir aizdomas, ka tomēr kāds rakstītais raksts ir pazudis, raksti uz kristine@maminuklubs.lv, pastāstot par savu problēmu un atrisināsim to. Pēc atslēgas vārdiem atradīsim tavu rakstu vecajā sistēmā!

Kā es varu atgūt privāto saraksti?

Jaunajā versijā pagaidām  privātās sarunas nav paredzētas, bet, ja pašreiz ir nepieciešamība pēc kontaktiem vai citas informācijas, tad aicinām izmantot iespēju līdz novembra sākumam apskatīt iepriekš veiktās privātās sarunas www.old.maminuklubs.lv.

Ar ko labāks ir šis meklētājs?

Ja iepriekšējā mājas versijā meklētājā bija jāievada precīza frāze/meklējamais vārds, tad šajā meklētājā tiks ietverts plašāks atbilžu loks, kas garantē, ka būs lielāka iespējamība atrast to, ko meklē.  

Atgādinām, ka līdz novembra sākumam meklētājs var nestrādāt kā nākas, jo google.lv savāc informāciju no Māmiņu Kluba un joprojām parādās informācija par iepriekšējo mājas lapas versiju.

 

Tāpat atgādinām par noteikumiem, kurus aicinām izlasīt un ievērot, sevišķi sadaļu par virsrakstiem un tēmu pievienošanu. Noteikumus varat lasīt šeit!

Kristīne, Māmiņu Kluba redaktore

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 04. Nov 2012, 08:43 alexy

Kādu interneta pārlūku lietojat? Lietojam google chrome un viss strādā ar atstarpēm..

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 04. Nov 2012, 08:41 Fille

Ja ir problēmas atrast kādu tēmu/sarunu grupiņu,rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv palīdzēsim! Bet google.lv meklētājs jau ir savācis 80% satura, tā kā viss notiek un meklētājs drīz darbosies ar pilnu jaudu.

aab aab 30. Oct 2012, 18:34 alexy

Enter nostrādā (parādās) tad, kad ieraksti komentāru un nospied f5. lai vai cik mistiski, bet tad vismaz viss nav vienā čupā!

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 30. Oct 2012, 10:11 smaidiga24

Tieši tā, viss ir vienkopus! Vēl tikai jāpierod,kur ko likt un viss aizies 😀

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 30. Oct 2012, 10:11 ilonaxxxx

Youtube.com 😀

Video jāielādē kādas mājas lapā, piemēram, youtube.com.

Varat to izdarīt MK kontā- (lietotājvārds- MKgimenuvideo, parole- maminuklubs).

Raksti jāievieto caur savu profilu PIEVIENOT rakstu.

http://www.maminuklubs.lv/user/profile/add/text/

Attiecīgi jāizvēlas, ko likt- rakstu, video,bildes utt.

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 30. Oct 2012, 08:30 inese33

Uzrakstiet uz kristine@maminuklubs.lv, palīdzēšu sameklēt grupiņu!

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 30. Oct 2012, 08:30 Martino

Ja vēlies atjaunot kādu noteiku lietotājvārdu,raksti uz kristine@maminuklubs.lv! Iespējams, patspirmais šī vārda lietotājs vairs nav aktīvs portālā!

inese33 inese33 29. Oct 2012, 21:39

Sveiki.
Savu diskusiju atradu,bet nevar atvērt rāda error.Jebkuru citu diskusiju var atvērt

29. Oct 2012, 16:18

Vajag tādu iespēju,kavar dzēsdt komentrus savus.

29. Oct 2012, 16:16

Vajag tādu iespēju,kavar dzēsdt komentrus savus.

Ir plānots ieviest atsevišķu sludinājumu sadaļu, tad arī tiks izskatīta iespēja par dzēšanu, tomēr pārējie foruma ieraksti netiks dzēsti,jo arī tas ir saturs/dalīšanās pieredzē,kas citām māmiņām var noderēt.

Par labošanu- ir doma par melnrakstu ieviešanu, bet kas ir nosūtīts, tas ir nosūtits 😀

Nē, pārdodot var neizvēlēties noteiktu sadaļu. Foruma iesūtīšanas opcija vēl tiks salabota, tā kā pašreiz galvenais ir izvēlēties sadaļu FORUMS. Var neatzīmēt arī nevienu atslēgas vārdu.

Paldies, Ieva, par uzmundrinājuma vārdiem! Arī mēs redzam, ka pirmais negatīvisma vilnis ir noplacis un nu māmiņas sāk pierast un pat priecāties par šo jauno versiju!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 29. Oct 2012, 13:07

Ja ir vēl kādi aktuāli jautājumi, uzdodiet tos!