Gustaviņa Teddy Mountain piedzīvojums

Gustaviņa Teddy Mountain piedzīvojums

25. Oct 2012, 13:30 gucci123 gucci123

Ir skaista atvasaras diena. Saule spīd, taču ārā jau jūtams neliels dzestrumiņš. Kā jau piektdienas pēcpusdienā cilvēki palikuši rosīgi un steidzas pabeigt pēdējos darbus, lai bez steigas nodotos vakara cēlienam.

 

Šī diena ir īpaša, jo manam dēliņam palika 1,4 gadi. Un par godu tādam notikumam, jo šādā vecumā tas tiešām ir liels sasniegums, mēs devāmies pakaļ savai balvai – MK konkursā uzvarētajam Teddy Mountain piedzīvojumam.

 

Devāmies uz Dzirnavu ielu – centra sirdi, kur starp vecām ēkām ir iespraucies jauns un moderns tirdzniecības centrs – Galerija Rīga. Uzbraucām uz 4.stāvu un nonācām plašā un skaistā Teddy Mountain pasaulē.

 

Tā kā šī stāsta varonis vēl ir gana mazs, lai neapjuktu, viņu pavadīja mamma un opītis. Mamma bija gida lomā, bet opītis – fotogrāfa lomā.

 

Mums pretī laipnām acīm raudzījās pārdevēja, kas iepazīstināja mazo varoni ar Teddy Mountain iemītniekiem, kuru ir tiešām ļoti daudz. Tie visi glītās rindiņās izvietojušies gaida savus mazos saimniekus un draugus. Gustaviņš sākumā nedroši, tad jau drošāk tuvojas un apskata visus Teddy Mountain iemītniekus, kas cits par citu ir interesantāki – kas ar ragiem, kas ar lielām ausīm, cits ar izteiksmīgām acīm, cits ar spilgtu kažoku, bet visi smaidīgiJ

 

Pirmais, kuru Gustaviņš izvēlējās – zilonīti (laikam tāpēc, ka viņam ir garš snuķis, aiz kura var paraustīt!).

Bet tad Gustaviņš ieraudzīja, ka ir taču arī citi, ne mazāk interesanti draugi.

Nu tad cilāja – vienu, otru, trešo, taču rezultātā – laikam tā pirmā izvēle ir tā pareizā! Un zilonītis – mīksts un pelēks – tika spiests pie krūtsJ

Bet vai tad jaunais draugs klusēs? Nē, mums taču vajag sazināties. Un Gustaviņš devās izvēlēties sava drauga valodiņu. Čmok – nē, ņau – nē, ruk, ruk – nē: diez ko saka ziloņi?

Un re – ziloņi izrādās ir lieliski svilpotāji – rotaļīgi, nedaudz koķeti, taču skaļi un izteiksmīgi. Tātad, Gustaviņa jaunais draugs svilpos un Gustaviņš arī mācīsies svilpot!

 

Tagad, kas draugs ir rokās, viņa valodiņa arī ir zināma, tad ir jāatdzīvina, citādi viņš tāds šļaugans… Un Gustaviņam ir jāizvelk no groziņa sirsniņa, kura pukstēs zilonīša krūtīs un būs draudzīga vai drosmīga (viens otru gan neizslēdz!). Gustaviņš nopietni apsver šo izvēli, jo abas ir līdzvērtīgas izvēles, taču beigās izšķiras par drosmi. Lai draudzētos taču arī vajag drosmi!

Un tad nu beidzot varam dot zilonītim dzīvību.

Gustaviņš ļoti nopietni un uzmanīgi nospiež pogu un zilonītis kļūst aizvien apaļāks un dzīvīgāksJ

Drīz jau jaunais draugs ir mīksts, smaidīgs un omulīgs. Tagad nu gan to var spaidīt, mīļot, mīcīt, murcīt un bučot.

Taču nepietiek ar to, ka tu kādam esi devis jaunu dzīvību. Atceries teicienu no Mazā Prinča: „Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus esam pieradinājuši!” Un atbildība nav vienkārša lieta, tās ir rūpes par otra labsajūtu, mīlestība un gādība.

Tagad Gustaviņa zilonītis gan runājās, gan ir dzīvespriecīgs, taču gaužām…pliks! Un ārā tuvojas rudens, tāpēc zilonītim vajag kādu apģērba gabaliņu, lai viņam būtu silti. Gustaviņš izvēlējās sarkanu krekliņu ar kapucīti un uzrakstu „labākais draugs”! Nu zilonītis ir apģērbts un gatavs doties līdzi jaunajam saimniekam. Taču kā tad tā – mums katram ir vārds, uzvārds, mīļvārdiņš, iesauka un varbūt vēl kaut kas. Līdz ar to – jāizvēlas vārds un jātaisa paseJ Gustaviņam taču jau arī ir pasīte.

Sēdāmies pie lielā datora un sākām domāt, kā nosaukt zilonīti.

Angļu valodā zilonītim ir vārds „Trunks”, taču mēs to pārveidojām par Punku. Tātad, mūsu jaunais draugs ir Punks! Un Punks ir ienācis Gustaviņa dzīvē viņa 1,4 gadu jubilejā – cik jauki!

Kad viss ir uzrakstīts, svinīgais zvērests mīlēt un rūpēties dots, varam visi trīs pasmaidīt kamerā un saņemt jauku piemiņas foto par šo lielisko dienu, kopā pavadīto laiku un jaunas draudzības sākumu.

 

Jūs varbūt jautāsiet, kā Punkam šobrīd klājās – varu drošu sirdi atbildēt, ka viņš jau kādu brīdi ir iejuties jaunajās mājās un pacietīgi pacieš jaunā saimnieka mīlestības un rūpju uzplūdusJ Punkam ir parādījušies arī citi draugi un visi sadzīvo ļoti labi. Kādu dienu mēs visi kopā atkal dosimies uz noslēpumaino Teddy Mountain kalnu un mums būs jauni piedzīvojumi un jauni draugi!

 

Ar mīļiem sveicieniem, Gucci un Gustaviņš :)

Tiksimies veikalā "Teddy Mountain"!

 

 

www.teddymountain.lv

Meklē veikalu "Teddy Mountain"

t/c "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv