Es atklāju Māmiņu Klubu no jauna

Es atklāju Māmiņu Klubu no jauna

18. Oct 2012, 14:12 lauvinja lauvinja

Zinu, ka māmiņu klubs pastāv jau sen, un mana formālā reģistrācija arī ir gluži kopš pirmsākumiem. Tomēr mana kopābūšana ar Māmiņu klubu ir pavisam nesena, kopš konkursa par ēstgatavošanu kopā ar šefpavāru. Tā nemanot Māmiņu klubs mani ievilināja atpakaļ savos virtuālajos tīklos.

Pirmsākumos īsti neko sev sirdij neatradu un diezgan ātri pametu šo vietni, jo šķita, ka man vajadzīgā informācija un kompānija ir labāka citās virtuālās vietās. Kopš tā laika mūsu ģimenē ir uzradies vēl viens mazais ķipars. Un lai arī viņš sen kā nav zīdainis, šobrīd atrodu gana daudz interesantas lasāmvielas Māmiņu klubā.

Māmiņu kluba pasākumos neesmu piedalījusies. Līdz ar to atrādāmo bilžu arī nav. Var jau būt, ja būtu sev māmiņu klubu atklājusi tad, kad jaunākais bija mazs, būtu nu jau aktīva māmiņu kluba pasākumu apmeklētāja, bet tobrīd man un māmiņu klubam bij katram savi ceļi staigājami.

Šobrīd māmiņu klubs man ir foršs un uzticams informācijas avots un iedvesmas avots jaunām nodarbēm kopā ar bērniem un ne tikai. Tāpat iedvesmo rosīties virtuvē, palauzīt galvu un piedalīties izaicinošos blogu konkursos. Šobrīd ļoti ceru, ka māmiņu klubs turpinās savu izaugsmi un aizvien vairāk blogu tiks veltīti skolnieciņu un pusaudžu problēmām.

Lai arī neprotu lietuviešu valodu, mēdzu laiku pa laikam iemest aci Māmiņu klubā lietuviešu, lai smeltos jaunas idejas virtuves brīnumiem.

Pagaidām esmu tikai virtuāla! Bet visam savs laiks!

Ieteikumi ceļojumiem ar ģimeni:

Baudiet kopābūšanas laiku un esiet kopā ar ģimeni ne tikai fiziski, bet arī emocionālā līmenī, lai darbi un ikdienas rūpes par sadzīvi un darba lietām paliek mājās. Baudiet ikvienu minūti, ikvienu mirkli, arī tos, kad mazais niķojas un paši esat noguruši!

Lai ceļojums izdotos, laikus jāplāno aktivitātes, gan ceļā – spēles un izklaides, gan galapunktos, tā, lai mazajiem būtu interesanti. Vēlams plānot pamīšus aktivitātes (rotaļlaukumi un taml.) ar izglītojošām lietām (muzeji un citas vietas, kur bērniem jāuzvedas rātni un pieklājīgi. Neaizmirst, ka aktivitātes reti kad iekļaujas iepriekš plānotajā laikā.

Rūpīgi pārdomājiet līdzņemamās un līdzstiepjamās lietas – sākot ar mīļlietām un dokumentiem, beidzot ar ūdeni un uzkodām, mazo aptieciņu un lieku apģērbu kārtu! Īpaši svarīgi tas ir reizēs, kad viss kā bruņurupucim jāstiepj līdz uz muguras!

 Mums patīk ceļot!

Un tāpēc visiem vēlam Laimīgu Ceļavēju!

Blogu konkurss: "Māmiņu Klubs bērniem"

Iesūti blogu līdz 18.oktobrim un laimē jūras ceļojumu Tavai ģimenei uz Stokholmu ar Tallink!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 18. Oct 2012, 19:26

Paldies par Tavu viedokļos stabilo klātbūtni! Vienmēr interesanti palasīt Tavus blogus!