Dāvanas oktobra viducī

Dāvanas oktobra viducī

17. Oct 2012, 13:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Krāsas aizvien vairāk mūs apņem. Rudens ir pašā plaukumā, sētnieki nespēj vien ielās vākt svaigi nobirušos lapu paklājus, jo tiklīdz lapas tiek sāktas grābt, tā jauns "grīdas" segums ir klāt.. Un tā uz apli vien. Gribas apstāties un piedalīties tajā lapu dzīvīgajā jūklī, kas tomēr velk uz mieru un liecina aizdomāties.

Mans lielais, mazais rudens bērns.. - tā par savu vecāko bērnu, dēliņu Artusu aizdomājās arī māmiņa Inga. Šajā sirsnīgajā stāstā viņa pastāstīja, kāpēc tieši rudens ir viņas mīļākais gadalaiks pasaulē.

Inga, paldies par fantastiski emocionālo stāstiņu!

Tev tiek teātra biļetes uz Leļļu teātra izrādi "Pīļu namiņa noslēpums"

Vairāk par izrādi Latvijas Leļļu teātra mājaslapā!

Par biļešu saņemšanu raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Brīdis pārdomās bija arī šonedēļ Geeiittei, kam patlaban dzīvē ir visai grūts periods. Bet mēs visas zinām, reizēm, lai dzīvē spētu objektīvi un ar jaunu dzīves sparu iet uz priekšu, no kaut kā ir jāatsakās, kaut kas ir jāzaudē, lai kaut ko iegūtu. Mēs no sirds vēlam tev saņemties, atrast izturību, un - viss izdosies!

Un re, arī mazajam Gabrielam Haraldam kāds prieciņš tiek!

Zvaigzne ABC grāmata no sērijas "Angry Birds. Lielais sarkanais."

Angry Birds. Lielais sarkanais. Ķēpājamā grāmata

Vairāk par grāmatu Zvaigzne ABC mājaslapā!

Kāds svētdienas rīts Labdarības mājā...  - tā iesākas burvīgais, labestības pilnais Iegraves stāsts, kurā viņa aicina arī mūs iesaistīties svētdienās jaukajos pasaku lasīšanas rītos, ko organizē Labdarības māja! Kaut vairāk mums būtu šādu sirsnīgu reportāžu!

Iegrave, paldies tev liels,

Dāvinām tev Rasmas Kalniņas grāmatu "Homeopātiskais mājas ārsts"!

 

 

Izcilā latviešu ārste homeopāte un skolotāja Rasma Kalniņa grāmatā „Homeopātiskais mājas ārsts”, atgādina mums, ka esam neatkārtojami savā būtībā un tādēļ jo īpaša vērība veltāma prasmei rūpēties par savu veselību. Homeopātiskie ārstniecības līdzekļi ir pielietojami visām vecuma grupām: no jaundzimušā līdz sirmgalvim. Homeopātija palīdz atgūt un nostiprināt veselību organismam saudzīgā veidā, jo šiem preparātiem praktiski nav blakusparādību.


Un vēl - vēlamies iespēju apmeklēt Dailes teātra izrādi "Romeo un Džuljeta" dāvināt - Nosiguldas jau šajā piektdienā, 19.oktobrī plkst.19:00! Paldies par piesātināto blogu ar nosaukumu, jeb drīzāk vēlējumu vai aicinājumu - Nedari citam to, ko nevēlies, lai darītu tev!

Par biļešu saņemšanu raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Nu ko, apdāvināšanās šoreiz ir galā, bet atgādinām - ikvienai ir iespēja tikt pie jaukām balvām, ne tikai piedaloties Māmiņu Kluba rīkotajos konkursos, bet arī iesaistoties aktīvi portāla dzīvē, pastāstot mums par lietām, kas jums ir nozīmīgas.

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 17.oktobra līdz 17.novembrim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 2. stāvs.

Baudiet rudens krāsas ar pilnu krūti!

Kristīne

maijbite maijbite 17. Oct 2012, 15:19

Sveicieni! 😀 🌷 🎉

nosiguldas nosiguldas 17. Oct 2012, 14:05

paldies 😀

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 17. Oct 2012, 13:51

Mani priecē , ka rakstiņi ko iesūta MK māmiņas ir tik radoši un pārdomāti, ka ar lielu interesi var tos lasīt!
Prieks, par aktīvajām MK māmiņām , malaces!🌷

mamma27 mamma27 17. Oct 2012, 13:03

Sveicieni visām! Lai jauki vakari skatoties izrādes Ingai un Nosiguldas. 🌷

lauvinja lauvinja 17. Oct 2012, 13:02

🌷