Man to grūti pateikt cik tas ir daudz, jo katra ražotāja mannā briest savādāk. Ceru, ka izdosies. Lai veicās 😀
Es pirms pāris nedēļām vārot tik ļoti ierasto uzpūteni tieši iedomājos, ka varētu uzpūteni no kakao. Tikai baidījos, ka nesanāks. Tagad redzu, ka viss ir baigi forši. Šonedēļ jānoprovē.
editej- tā ir aukstākā pilotāža 😃 Tad kad Tu ber un itkā esi diezgan iebērusi, bet maisot vēl nevar just , ka mannā ir klāt , tad pietiek. Jo ja tad kad sāk biezēt un jau pēc skata redzi graudiņus- lej klāt vēl pienu. Tad , kad ir gatavs- vispār nemaz nejūt mannā.
Pēc izjūtas. Cik šokolādīgu to garšu pats vēlās. Es
personīgi izmantoju Nesqik. Un cukuru nemaz neliku.
Vienkārši bēru un tāds piens ar kakao kādu es gribētu dzert,
tādam bēru klāt mannā. Un kad viņu ritīgi savāra- tā lai
nemaz nejūt mannā graudiņus, tā konsistence ir kā pudiņam,
vārītajam krēmam. Labs!
Man meita parasto uzpūteni
need- nepanes skābus produktus. Piemēram no jānogu sulas
uzpūtenis ir tāds ass. Bet šis ļoti maigs.