Nu,jā,krējumam jābūt arī biezam,lai netek ārā,jo citādi
jau nevar sasūkties. Krējumam jābūt saputotam tik
stingri,lai netek,jo kā saliek vienu ripu uz otras,tā
apakšējai ir liels smagums virsū un krēms pa sāniem tek ārā
nevis sasūcas.
Es medus kūku tik pēc vienas receptes esmu taisījusi un
nemaz citu negribu,jo tā priekšs manis ideāla.Viegli
pagatavojama un garda. Lai visas ripas būtu vienmērīgi
sasūkušās ar krēmu,tad sākumā es katru atsevišķi apsmērēju
un nelieku kopā kādas 30 minūtes vai pat ilgāk,tā katra ripa
sasūcas ļoti labi un tad liek kopā.
Tava recepte tāda citāda,man mīkla ir rullējama,bet tev
smērējama.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk