Gandrīz ideāla medus kūka :)

17. Dec 2011, 22:03 maijbite maijbite
taschinka taschinka 18. Dec 2011, 09:34

Nu,jā,krējumam jābūt arī biezam,lai netek ārā,jo citādi jau nevar sasūkties.
Krējumam jābūt saputotam tik stingri,lai netek,jo kā saliek vienu ripu uz otras,tā apakšējai ir liels smagums virsū un krēms pa sāniem tek ārā nevis sasūcas.

maijbite maijbite 18. Dec 2011, 09:28

Esmu mēģinājusi arī Tavu recepti, bet laikam problēma bija tajā, ka neļāvu sasūkties krējumam. ☹ Citreiz būšu gudrāka. 😀

taschinka taschinka 18. Dec 2011, 08:00

Es medus kūku tik pēc vienas receptes esmu taisījusi un nemaz citu negribu,jo tā priekšs manis ideāla.Viegli pagatavojama un garda.
Lai visas ripas būtu vienmērīgi sasūkušās ar krēmu,tad sākumā es katru atsevišķi apsmērēju un nelieku kopā kādas 30 minūtes vai pat ilgāk,tā katra ripa sasūcas ļoti labi un tad liek kopā.

Tava recepte tāda citāda,man mīkla ir rullējama,bet tev smērējama.