Mēs jau šovakar nobaudījām šo gardumu - pa 2 h paspēja savilkties un bija gana "slapja". 😀 Un vīrs paziņoja, ka nemaz nevajag to glazūru, kā vienmēr to taisu. 😀 Šoreiz bija pat labāk bez glazūras (a es vienmēr tā centos). 😃
Man atkal vīrs pieprasīja šo gardumu, jo viņam ļooooti
garšo. 😀 Man, kā saldummīlei, garšo pilnīgi viss (izņemot
rozīnes). 😀
Glazūru šoreiz neliku, bet par labāku
glazūru uzskatu šo:
227 g tumšā šokolāde
180 ml
saldais krējums
1 tējkarote nesālīta sviesta
Šokolādi salauž gabaliņos un aplej ar uzsildītu saldo
krējumu un sviestu. Veidojas garšīga glazūra, ko var liet
virsū arī citām kūkām. 😀
Tātad pirmajā bildē redzamā glazūra ir šāda:
3-4 ēd.
k. kakao
4 ēd. k. cukurs
100 g sviests
6 ēd.
k. saldais krējums
Uz lēnas uguns sviestu izkausē ar
cukuru. Pielej saldo krējumu un iemaisa kakao. Masai jābūt
pabiezai, to lej ar karoti virsū un izlīdzina.
P.S.
Man šī glazūra nepatika, jo likās pārāk taukaina...