Tēvu dienas izbraukums jeb laižam uz Tukumu pēc smukuma

Tēvu dienas izbraukums jeb laižam uz Tukumu pēc smukuma

10. Sep 2012, 16:00 mamma27 mamma27

Jāsaka šīs brīvdienas pagāja ātri un jautri,jo abas dienas bija aizpildītas un tēvu diena tika svinēta jau no sestdienas.

Sestdien tika izcepta kūka ,jo bija paredzēts draudzeņu tusiņš un Adriana un Denīzes tēta sumināšana par godu tēvu dienai.

Svētdien no rīta bija paredzēts braukt uz sacensībām riteņbraukšanā,bet tā kā visi mums lieli čammas un gribējās noskatīties Māmiņu kluba raidījumu,tad nu izdomājām,ka kaut kur brauksim tā pat -lai nu šoreiz tās sacensības izpaliek.

Tā nu izštukojām laist uz Tukumu,jo pagājušogad ceļojot tā īsti neizdevās visu apskatīt.

Pirmais kur iegriezāmies bija Šlokenbekas muiža un Ceļu muzejs.

Mums par lielu brīnumu ieeja bija bez maksas. Tā nu izstaigājām, apskatījām visus agregātus. Bija interesanti ,īpaši Adrianam.

Tālāk devāmies uz Tukumu. Jāapskata ,tak Durbes pils no iekšpuses,jo pagājušā gadā neizdevās.

Iebraucot Tukumā ,secinājām- pilnīgs bardaks,jo ielas remontā un neko nevar saprast ,kur jābrauc. Vīrs jau galīgi neapmierināts,jo laižam uz riņķi un īsti neko nevar saprast. Bet tad garastāvoklis uzlabojās ,jo atradām Aleksandra ielu. Par to viņš bija gana priecīgs.

Tad nu arī nonācām līdz Durbes pilij. Tā arī mums visiem patika.

Kad pils bija apskatīta, secinājām,ka vairāk ko redzēt Tukumā nav ,bet mājās īsti vēl negribas. Tad ienāca prātā doma,ka te tak kaut kur dzīvo Rolly jeb Inga . Jautāju saviem džekiem vai viņi gribētu iebraukt ciemos. Abi bija ar mieru ,tā nu noskaidroju tel.numuru un zvanījām un pieteicāmies uz apciemojumu.

Jāsaka ,ka nenožēloju nemaz ,ka saņēmos un izlāmām aizbraukt. Dienu pie Ingas pavadījām super. Tikām pie gardas kūkas, Adrians bija sajūsmā par laukumiņu un diezgan labi spēlējās ar Artusu. Mēs mierīgi varējām padzert kafiju un papļāpāt.

Kārtējo reiz sapratu,ka ļoti gribu māju,kur bērni varētu skriet ārā- bet tas sapnis vēl noteikti tāls.

Denīze tika pie burvīga knupjtura-liels paldies Ingai par to.

 

Tā kā Denīzes grabulis palika pie Ingas ,tas noteikti ir uz atgriešanos. Mums ļoti patika ,tāpēc labprāt vēl kādu reizi aizlaistu ciemos.

Tāda nu bija mūsu tēvu diena, kas neplānoti izdevās ļoti jauka.

mamma27 mamma27 25. Sep 2012, 23:00

Tā kā iebraucām ciemos,tad nu vairs nebija nekādas vēlēšanās vēl kaut kur doties. Bet Cinevllu noteikti vēl kādreiz apskatīsim.😀

lauvinja lauvinja 25. Sep 2012, 23:00

Pa ceļam varējāt paņemt vēl Cinevillu, Jaunmoku pili un Pils torni pašā Tukuma centrā, kur ir arī Leļļu izstāde!