Krāsainas lapas gaidot, pasniedzam dāvanas

Krāsainas lapas gaidot, pasniedzam dāvanas

12. Sep 2012, 13:30 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Septembris - krāsaino lapu virpulis pamazām, pamazām tuvojas pie mums, sīkiem, bet drošiem solīšiem. Krāsainās lapas aiz loga gaidot, par savas dzīves priekiem  un neražām šonedēļ dalījās daudzas Māmiņu Kluba māmiņas. Un Māmiņu Klubs ir tas, kurš vienmēr vēlas jums pateikties kādā īpašā veidā - ar vārdiem, un, ja ir iespēja, arī taustāmā veidā.

Vienmēr ar prieku noraugāmies blogos par ceļojumiem, gan par tādiem, kuros piedalās mazuļi, gan par tādiem, kuros ļaujaties divvientulībai. Un te nu šoreiz jāuzsver Smaidiga242, kas padalījās ar mums savos Palangas iespaidos!

Smaidiga242, malacis, paldies par krāšņo, kārdinošo ieskatu!

Lai tev arī turpmāk dzīvē daudz interesantu piedzīvojumu! Tev dāvaniņā tiek

 "Krāsu spēle, .Putni,zvēri, kukaiņi"

Grāmatiņa "Daba" un "Putni, zvēri, kukaiņi"

Īsi tekstiņi latviešu un krievu valodā - lasīšanai un rakstīšanai. Izkrāsojamie attēli. Grāmatas beigās - latviešu un krievu alfabēti.

 

Nu kas gan būtu rudens, bez skolnieku un bērndārznieku māmiņu aktuālajiem tematiem? Protams, tas nebūtu nekas, jo rudenī gadu no gada izdzīvojam septembra priekus un dažkārt arī asaras. Par septembra priekiem runājot, iedvesmoja uz pozitīvām emocijām mūs šoreiz Iegrave ar savu stāstu "Anna + bērnudārzs = supertandēms!"

Annai vēlam arī turpmāk tikpat jaukas bērnudārza gaitas!

Bet tev dāvanā tiek otra grāmatiņa "Krāsu spēle, .Daba"!

 

Arī par neražām ir jārunā! Un šoreiz par Dakterpiedzīvojumiem pastāstīja mums Roses, kas nepakautrējās un atzina - viņas ģimene ir izgājusi cauri rūgtai cīņai ar kašķi!

Roses, paldies tev par tavu atklātību un drosmi!

Tev kā dāvaniņa lai tiek 

Hematogen batoniņu komplekts!

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme

Un tādu pašu Hematogen batoniņu komplektu sūtām arī Fox15, kura mums iesūtīja savu radošo blogu ar nosaukumu Kad pogas izbira dabā!

Fox15, apsveicam un priecājamies par to, ka esi pievienojusies aktīvajām māmiņām! Gaidām jaunus rakstus!

 

Savukārt, Aab mums pastāstīja par savu cīņu ar Mastītu. Visas mēs zinām - personīgā pieredze ir tā vērtīgākā, un ir lietas, par kurām tiešām aizdomājamies vien tad, kad tās skar mūs pašas!

Veselību un dzīvesprieku vēlot, pateicamies tev, Aab, un dāvinām

AVON Baby šampūnu!

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme!

 

Avon Baby kopj un lolo mazos no matu galiņiem līdz papēžiem!

Mišele Dagana, Avon produktu attīstības direktore, 2 bērnu māte: "Tava bērna āda atšķiras no tavējās, tā var ātri kļūt sausa. Tādēļ tai nepieciešama īpaša kopšana. Avon Babay produkti ir īpsāi piemēroti zīdaiņu jutīgajai ādai. To apstiprinājuši pediatri un dermatologi. Kā Avon Pētījumu un Attīstības centra speciāliste varu ieteikt Avon Baby produktus māmiņām visā pasaulē."

Avon Baby līnijā ietilpst: maigs šampūns, mitrinošs losjons, krēms pret izsitumiem, nomierinoša eļļa, dušas želeja - šampūns, salvetes un virkne jauku kopšanas piederumu!

 

ATGĀDINĀM: tās, kas saņem dāvaniņās AVON Baby produktus, uzrakstiet atsauksmes par šiem produktiem!

 

Bet ziniet, kas vēl? Jūs taču ziniet, ka vienmēr uzmanība jāpievērš vairāk ir tomēr tām labajām lietām! Un visjaukākā lieta, kas šajās dienās Māmiņu Klubā ir notikusi, ir Minniites jeb māmiņas Signes trešā bērniņa pasaulē nākšana!

Signe šīs nedēļas laikā paspēja ne tikai mūs priecēt ar šo brīnumjauko ziņu, bet arī šo to uzrakstīt mums: Tētu dienas pārsteigumiņš gatavs!, Domājam, kustinām pirkstiņus un līmējam, Krāsaino lapu virpulī un Rudens gardums - ābolu plātmaize!

Signe laikam juta - jāpadara lietas un jāgatavojas tam svarīgākajam darbiņam!

Vēlreiz tevi apsveicam ar dēliņa dzimšanu un tev kā aktīvai māmiņai dāvinām CCS foot care creme!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 12.septembra līdz 12.oktobrim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 2. stāvs.

Nu ko, priecīgas sajūtas noķertas pateicoties jums visām! Ziniet ko es iesaku? Tā arī turpināsim! Turpināsim būt radošas, interesantas sievietes, mīļas un gādīgas mammas saviem bērniem, jaukas sievas saviem vīriem un saistošas sievietes pašas sev!

Palutiniet sevi!

Un paldies par darbu! Tiksimies pēc nedēļas!

Kristīne

25. Sep 2012, 23:02

Apsveicu🌷

aab aab 25. Sep 2012, 23:02

super! paldies! 😀

maijbite maijbite 25. Sep 2012, 23:02

🌷 🎉 Sveiciens aktīvistēm! 😀