Huggies® Super Dry VIDEO konkurss: Mazie atklājēji

Huggies® Super Dry VIDEO konkurss: Mazie atklājēji

04. Nov 2012, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazie katru dienu kaut ko atklāj. Kā garšo krēsla kāja? Kā tas ir pārvietoties uz rokām un kājām vienlaikus? Kā tas ir mācīties pašam ēst? Kā būtu, ja nolaizītu balkona durvis? Bet varbūt laiks ir pirmajām blēņām? Un tā varētu turpināt vēl un vēl.

To noteikti zina un redz ik dienas katra mazuļa mamma: katra diena nes jaunus atklājumus!

Mēs aicinām jūs dalīties mazuļa atklājums, iesūtot mazo atklājēju video! Iesūtiet mazuļu smieklīgos, amizantos, interesantos, jautros VIDEOstāstus!

Kā pievienot video?

Tātad vispirms ielādē video youtube.com. Ja Tev nav pašai savs profils, vari izmantot Māmiņu Kluba profilu (lietotājvārds- MKgimenuvideo, parole- maminuklubs).

Pēc tam OBLIGĀTI spied uz podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" un iesūti anotāciju par video redzamo un pievieno EMBED kodu apakšējā lodziņā.

Pievienojot blogus jaunajā Māmiņu Klubā, izvēlies sadaļu Mazulis, un atzīmē 2 tagus: konkursi, Huggies®.

Embed kodu video vari iegūt video lodziņa labajā spiežot uz Share, un pēc tam uz Embed. Parādīsies jau iezīmēts EMBED kods, atliks to tikai kopēt.

Balva

Bērnu universālais krēsls "Buk Buc"

Bērnu krēsls “Buk Buc” Krēsla funkcija mainās pēc viena pagrieziena uz vienu vai otru pusi. Priekšrocība, ka tas nav jāpārskrūvē vai citādi jāpārveido. Lietojams trīs dažādos veidos: barošanai pie galda; kā šūpuļkrēslu; kā krēslu ar galdiņu. Izgatavots no bērza saplākšņa. Ražots Latvijā.

Krēsla īpašnieku izvēlēsies redakcija, izvēloties savu simpātiju!

Tāpat izspēlēsim ar Huggies® Super Dry autiņbiksīšu iepakojumu, kuru saņems kāds, kurš tiks izvēlēts pēc nejaušības principa!


VIDEOstāstus gaidīsim līdz 13.novembrim!

IESŪTI SAVU VIDEOstāstu ŠEIT!

 

maijbite maijbite 08. Oct 2012, 09:37

Es arī biju pēc bildes iedomājusies krēsliņu lielāku.