Dāvanas aktīvajām māmiņām rudens gaidās

Dāvanas aktīvajām māmiņām rudens gaidās

22. Aug 2012, 14:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveicinātas, mīļās māmiņas!

Vasara būs sevi izsmēlusi, vietu dodot jaunam, pasakainam atnācējam - rudenim. Rudens gaidās parunāt par kaut kā cita gaidīšanu aicināja Valmora.. Ko tad viņa gaida? Savu otro bērniņu! Savā blogā "Ģimenes rindas papildinot" viņa ar mums dalās savās pārdomās un emocijās. 

Valmora, paldie par to, ka dalies tik fantastiskos jaunumos arī ar mums!

Tev kā dāvaniņa lai tiek AVON Baby šampūns!

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme!

 

Lai gan bērni mēdz sašmulēties, tiem tomēr vienmēr piestāv pucēšanās, un sevišķi labi to zina meitu māmiņas. Tā arī Bebriishi mūs šoreiz aicināja taisīt matu puķi kopā! 

Bebriishi, paldies par vienkārši īstenojamo ideju! Lai tev arī turpmāk izdodas citas māmiņas iedvesmot uz jaunām lietām!

Tev kā dāvaniņa tiek AVON Baby losjons!

 

Avon Baby kopj un lolo mazos no matu galiņiem līdz papēžiem!

Mišele Dagana, Avon produktu attīstības direktore, 2 bērnu māte: "Tava bērna āda atšķiras no tavējās, tā var ātri kļūt sausa. Tādēļ tai nepieciešama īpaša kopšana. Avon Babay produkti ir īpsāi piemēroti zīdaiņu jutīgajai ādai. To apstiprinājuši pediatri un dermatologi. Kā Avon Pētījumu un Attīstības centra speciāliste varu ieteikt Avon Baby produktus māmiņām visā pasaulē."

Avon Baby līnijā ietilpst: maigs šampūns, mitrinošs losjons, krēms pret izsitumiem, nomierinoša eļļa, dušas želeja - šampūns, salvetes un virkne jauku kopšanas piederumu!

 

ATGĀDINĀM: tās, kas saņem dāvaniņās AVON Baby produktus, uzrakstiet atsauksmes par šiem produktiem!

Bet dzīve nav tikai un vienīgi priecīgu notikumu pilna, tāpēc laicīgi diagnosticēt - INVAGINĀCIJU aicina Luidzi, kuras meitiņai Elzai nesenā pagātnē nācies piedzīvot slimnīcas apmeklējumu.. Paldies Dievam, ka ar meitiņu viss ir kārtībā!

Luidzi, pateicamies par dalīšanos pieredzē, tā noteikti citām māmiņām var noderēt!

Tev kā dāvaniņa lai tiek Hematogen batoniņu komplekts!

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme

 

Noslēgumā tomēr gribas pieminēt kaut ko atkal priecīgu. Rīgas svētki pagājuši, un nu savus svētku piedzīvojumus gatava atrādīt mums bija Māmiņa - Reportiere Smaidiga242!

Smaidiga242, paldies, ka parādīji mums, kā svētku dienas visi kopā kā ģimene pavadījāt jūs!

Un arī Tev lai tiek Hematogen batoniņu komplekts!

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 22.augusta līdz 22.septembrim laimētās balvas būs iespējams saņemt darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

 

Nu ko, viena krāsaina, interesanta nedēļa aizvadīta, laiks turpināt dzīvot krāsu jūklī!

Paldies visām, kas raksta, rāda bildes, komentē un vienkārši  - nav vienaldzīgas!

Kristīne