Atveram Slikto mammu klubu: skaties TV epizodes un dalies savā pieredzē!

21. Sep 2012, 17:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vainas sajūta, ka neesam ar bērnu 100% visu laiku, ka šad tad sarājam vai ka nesniedzam visu, ko bērns vēlas.. Vai tāpēc Tu būtu sliktāka mamma? Atveram Slikto mammu klubu! Piedalies pieredzē arī Tu un skaties 23.septembrī sižetu par to, kāpēc mammas domā, ka viņas ir sliktas,ja atgriežas darbā!

Nē, šī rubrika nebūs kā nosodījums mammām, tas nebūs kā kauna stabs, bet  gan aicinājums dalīties pieredzē un atbalstīt vienai otru, jo, būsim godīgas, katrai kaut reizi gribējies vienkārši iziet pa durvīm un iet kur acis rāda, atstājot mājas rūpes aiz muguras, vai ne?

Skaties svētdien, 23.septembrī, Māmiņu Kluba raidījumā TV3 plkst.8:50 pirmo Slikto mammu kluba sižetu par atgriešanos darbā!

Atgriešanās darba dzīvē mums katrai var notikt dažādos dzīves brīžos – kāda to būs jau sen gaidījusi, kāda par to pat nav vēlējusies domāt. Arī bērniņa vecums laikā, kad atsākam strādāt, var būt ļoti dažāds – no bebīša līdz jau patstāvīgam staigātājam, taču doma par to vai daru visu pareizi un īstajā laikā, piemeklē gandrīz ikvienu māmiņu.

Kā atrast līdzsvaru starp mājas dzīvi, bērnu, darbu un sevi pašu? Kā remdēt raizes, ka nu bērniņš jāuztic kādam citam? Par to visu uzzināsi, ja skatīsies svētdienas raidījumu! Studijā viesosies psiholoģe Diāna Zande un savā pieredzē dalīsies Ralfa māmiņa Zane!

Atcerēsimies,mīļās māmiņas, ka esam visvisvisvisvisvisvisvislabākās mammas saviem bērniem!

Dalies pieredzē, iesūtot ziņu arī šeit!

Kristīne,portāla redaktore

Pastāsti, kādos brīžos Tu esi jutusies vainīga par kaut ko sava bērniņa priekšā?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 21. Sep 2012, 16:31

Jau svētdien skatieties jauno rubriku TV3 "Māmiņu klubā"

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 21. Sep 2012, 16:30

Meitenes, no rītdienas sāksim publicēt jūsu stāstus!

21. Sep 2012, 16:30

Tikko iesūtiju savu staastu..

21. Sep 2012, 16:28

Tikko iesūtiju arī savu stāstu..