Ziemassvētki aizbraukuši, dāvaniņas atstājuši..

Ziemassvētki aizbraukuši, dāvaniņas atstājuši..

27. Sep 2012, 10:58 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Ar tādu pārfrāzētu trīsrindīti lai sākas šīs dienas apdāvināšanās! Galu galā, nav jau arī melots - Ziemassvētki tiešām godam aizvadīti, un arī dāvaniņas tik tiešām būs!

 

Bet nu, ķeramies vērsim pie ragiem!

 

Rokdarbnieču pulciņa plašos apartamentus ar vairākām lieliskām filcēšanas pamācībām papildināja Bebriishi! Kas vēl nav ieskatījušās, noteikti ieskatieties, noder ne tikai kā ideja dāvanai jau pagājušajos Ziemassvētkos, bet derēs arī kā ikdienā noderīgu, skaistu aksesuāru pagatavošnas instrukcija! Lūk, te, piemēram, filcēta puķes broša>>

 

Bebriishi, paldies liels Tev! Gaidīsim nākošās, iedvesmojošās idejas! Dāvaniņā Tu saņem Maria pretstriju krēmu!

 

 

 

Par vecvecāku būšanu uz interesantu diskusiju aicināja Twins! Mums bija tā lieliskā iespēja lasīt un aizdomāties par savu bērnu vecvecākiem, kā arī ieteikt raksta autorei, kā tikt galā ar pārlieku gādīgiem vecvecākiem.

 

Twins, paldies! Tev dāvanā tiek Kinella suliņas bērniem.

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

 

Kā arī, aicinām, tāpat kā līdz šim, arī citas māmiņas, topošās māmiņas uzsākt diskusiju par sev interesējošiem jautājumiem!

 

Pilnīgi nelatviska, netradicionāla, bet garšīga un populāra svešzemju ēdiena recepti mums iesūtīja Kode! Kas par ēdienu? Suši! Ja arī Tu gribi iemācīties tādu pagatavot, ieskaties TE!

 

Kode, liels paldies Tev par receptīti! Kā dāvaniņu Tu saņem Nestle dzeramās piena biezputras.

 

 

Emocionāls un neaizmirstams mirklis katras topošās māmiņas dzīvē ir brīdis, kad viņa tiešām kļūst par māmiņu, tātad, bērniņa nākšana pasaulē. Un sakarā ar šo, gribas minēt Aniya, kas iesūtīja pavisam īsu ieskatu savas meitiņas Alises pirmajā dzīves mēnesī.

 

Aniya, paldies Tev! Gaidīsim arī nākamos stāstus par meitiņas augšanu! Tev dāvaniņā tiek mīkstais lācītis no Anvol Ziemassvētku tērpā.

 

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

 

Nu ko, mīļās, dāvanu maiss ir krietni patukšots, un jācer, ka Jums tas šodien lika tikai un vienīgi pasmaidīt, jo ir taču tik patīkami saņemt kādu dāvaniņu kā nelielu atzinību par padarīto darbiņu! Bet atcerieties, vienmēr sakām lielu, lielu, lielu paldies arī pārējām cītīgajām rakstītājām, kas šajā reizē nav iekļuvušas sarakstiņā. Gluži vienkārši tā iemesla dēļ, ka arī dāvanu maisam ir limits! Bet - labajiem vārdiem limita nav, tāpēc turpināsim viena otrai vēlēt tikai to labāko!

Paldies Jums visām par darbu, bet nu, sāksim gatavoties Jaunā gada gaidīšanai!

 

Pagaidām atvados,

Kristīne

saulux10 saulux10 29. Dec 2011, 10:10

Sveicieniņi māmiņām 😉 🌷 🌷 🌷

28. Dec 2011, 18:01

sveicieni visam-seviski kodei! 😉 😀 🌷 🌷