Vasarīgas dāvanas aktīvistēm

Vasarīgas dāvanas aktīvistēm

11. Jul 2012, 13:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas pašā jūlija viducī!

Nu ko, vasara mētā mūs pa diviem dažādiem viļņiem - ir vai nu par karstu, vai arī - pārāk vēss/lietains. Bet tas tik un tā neliedz mums baudīt visus jaukumus, ko piedāvā tikai un vienīgi šis laiks, tāpēc vēlamies sniegt dāvanas šajā nedēļā no AVON BABY!

Avon Baby kopj un lolo mazos no matu galiņiem līdz papēžiem!

Mišele Dagana, Avon produktu attīstības direktore, 2 bērnu māte: "Tava bērna āda atšķiras no tavējās, tā var ātri kļūt sausa. Tādēļ tai nepieciešama īpaša kopšana. Avon Babay produkti ir īpsāi piemēroti zīdaiņu jutīgajai ādai. To apstiprinājuši pediatri un dermatologi. Kā Avon Pētījumu un Attīstības centra speciāliste varu ieteikt Avon Baby produktus māmiņām visā pasaulē."

Avon Baby līnijā ietilpst: maigs šampūns, mitrinošs losjons, krēms pret izsitumiem, nomierinoša eļļa, dušas želeja - šampūns, salvetes un virkne jauku kopšanas piederumu!

Ko piedāvā vasara?

Piemēram, iespēju peldēties jūrā! Šo iespēju 35. grūtniecības nedēļā izmantojusi Beatrisse! Un patiešām aizkustinošā, izjustā, mīļā veidā pastāstījusi to arī mums!

Lasot šādus stāstus allaž šķiet, ka "varētu vēl par vienu mazuli vairāk", vai ne? TIK patiesi, tik mīļi, sirsnīgi...

Beatrisse, paldies Tev liels! Dāvinām Tev - krēmu pret izsitumiem- tas noteikti noderēs gaidāmajam mazulim!

Ko vēl vasara piedāvā?

Uzēst gardumus, kuru sastāvā ir koši sārtās ogas- zemenes! Šoreiz tieši biezpiena kūka ar zemenēm bija tā, ko piedāvāja nobaudīt mums Veesma!

Tu arī šovasar ēd zemenes un papildini savas vitamīnu rezerves?

Veesma, paldies Tev! Tev sūtām nomierinošu eļļu bērna ādas kopšanai.

Paga, vai tas ir viss, ko vasara piedāvā?

Nebūt ne! Vasarā mēs ļaujamies ceļotpriekam vairāk, kā jebkurā citā gadalaikā! Kur šovasar esi bijusi tu? Mamma27 kopā ar ģimeni ir bijusi jau Trušu pilsētiņā un iesaka doties turp arī mums!

Mamma27, liels paldies Tev par ieskatu savas ģimenes piedzīvojumā! Tev lai tiek arī nomierinošā eļļiņa.

Gaidām stāstus arī no Jums visām pārējām!

Bet, lasot Annia stāstu ar nosaukumu "Bērnu slimnīcā rindā 3h ar slimu bērnu - nenovēlu nevienam, pārliecināmies par to, ka vasara nes ne tikai milzum daudz prieka, bet dažkārt arī raizes par mūsu bērnu veselību..

Vēlot veselību, Tev, Anniia, dāvinām AVON Baby mazgāšanas līdzekli!

Nu ko, visām, visām Jums paldies!

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 11.jūlija līdz 11.augustam laimētās balvas būs iespējams saņemt darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

Bet, ja reiz par to vasaru runājam.. Tā vēl nav galā, tāpēc arī Tu vari doties ceļojumā, doties ciemos, nogaršot jaunas ēdamlietas, mesties jaunos piedzīvojumies, iemācīties ko jaunu, nosvinēt bērna dzimšanas dienu vai kādus citus svētkus kopā ar bērnu un pastāstīt to mums!

Līdz nākamai reizei!

Kristīne