Vasaras sezonā īpašs piedāvājums bērniem un vecākiem muzejā

Vasaras sezonā īpašs piedāvājums bērniem un vecākiem muzejā

04. May 2012, 19:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rakstniecības un mūzikas muzejs (Rīgā, Pils laukumā 2) vasaras sezonā izstādes Zvaigžņu tērpi ietvaros bērniem no 5 gadu vecuma piedāvā nodarbību Mans zvaigžņu tērps.

 

Līdz 1. septembrim katru ceturtdienu no plkst. 11:00 līdz 13:00 vecāki var uzticēt savus bērnus muzeja speciālistiem un paši doties ikdienas gaitās. Savukārt, uz pieaugušo auditorijai paredzētajiem muzeja pasākumiem trešdienās plkst. 17:30 (pasākumi par izstādes Zvaigžņu tērpi tematiku notiks 13. un 20. jūlijā, 3., 17. un 31. augustā) vecāki var ņemt līdzi arī atvases, kuras pasākuma laikā izklaidēsies nodarbībā.

 

 

Nodarbību Mans zvaigžņu tērps veido divas daļas: ekskursija izstādē Zvaigžņu tērpi un praktiskā nodarbība. Ekskursijā bērni varēs aplūkot daudzu populāru dziedātāju (Intara Busuļa, Ellas, Olgas Rajeckas, Lienes Candy, Aishas, Amber, Marijas Naumovas u. c.) koncerttērpus un uzzināt, kā skatuves tērps atšķiras no ikdienas apģērba. Praktiskajā nodarbībā bērni veido koncerttērpus papīra lellēm. Papīra lelli un paša gatavoto tērpu pēc nodarbības varēs ņemt līdzi.

 

Nodarbības biļetes cena:  1,00 Ls.

Dalībnieku grupām iespējams vienoties par citiem nodarbības norises laikiem, iepriekš piesakoties pa tālruni 67227782.