Vai Tu esi apmierināta ar pašreizējo dzīvi?

Vai Tu esi apmierināta ar pašreizējo dzīvi?

30. May 2012, 15:43 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Lielākā daļa jeb 60% Latvijas iedzīvotāju ir apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi, liecina tirgus, mediju un sociālo pētījumu aģentūras "TNS Latvia" veiktais pētījums.

 

Pētījuma dati liecina, ka 8% iedzīvotāji ir ļoti apmierināti, bet 52% ir diezgan apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi.

 

Tomēr salīdzinoši liela daļa Latvijas pilsoņu atzīst, ka nav apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi. 30 % pilsoņu ir ne visai apmierināti, bet desmitā daļa 10 % Latvijas pilsoņu ir ļoti neapmierināti ar savu pašreizējo dzīvi.

 

"TNS Latvia" sabiedrības uzvedības pētījumu eksperte Dace Zolberga norāda, ka kopumā visu Eiropas Savienības dalībvalstu pilsoņi ir ievērojami apmierinātāki ar savu pašreizējo dzīvi – 79% Eiropas Savienības valstu iedzīvotāji ir apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi un tikai 21 % iedzīvotāju kopumā nav apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi.

 

 

Cik apmierināta ar savu dzīvi esi tu šobrīd?

 

Kristīne

princesemince princesemince 13. Aug 2011, 09:33

esmu pat ļoti apmierināta ar savu dzīvi. protams, ikdienā mēdz būt notikumi, kuri man liek dusmoties, ka šobrīd ir tieši tā kā ir, piemēram, ja nevaru pieteikties pie friziera "uz sitiena", bet jāplāno laiks, taču tā ir tāda nianse, kas kopumā, globālāk skatoties, nespēj graut manu apmierinātību ar dzīvi 😉