Un dāvanas ir klāt!

Un dāvanas ir klāt!

18. Jan 2012, 12:40 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Priecē un priecājies līdzi - tā gribētos nosaukt mūsu apdāvināšanās reizes, jo ir tik viegli un jauki vēlēt labu citiem, vai ne? Un tieši tāpēc, bez garām ievada runām, sāksim apdāvināšanos!

 

Uz vairākām diskusijām šajā nedēļā portālā aicināja Minisirnina. Visapmeklētākais bija rakstiņš no Jaundzimušo bēbīšu kluba  - Māmiņa un tikko dzimis mazulis vienā gultā

Liels paldies par to, ka aktīvi iesaisties portāla veidošanā! Kā arī vēlreiz apsveicam Tevi ar Jaundzimušo bēbīšu klubiņa saimnieces statusu!

Minisirsnina, Tev dāvinām Pūķa gada magnētiņu un burbuļpūšamo jautrākai ikdienai!

 

Būtiski ir dalīties savā pieredzē par bērniņa audzināšanu, aprūpi, kā arī - ēdināšanu, un tieši tāpēc paldies sakām Tev, Ulula, par to, ka pastāstīji, ka Katrīna sākusi izmantot barošanas krēslu! Kā arī paldies par to, ka dalījies iespaidos par vietu, kur var svinēt bērnu dzimšanas dienu rakstā - Bērnu ballīte boulingā

Ulula

Tev dāvanā tiek Zvaigznes ABC grāmata "Māksla audzināt bērnu".

 

Pasaules slavu guvušais indiešu mistiķis un garīgais skolotājs šajā grāmatā skaidro, ko sliktu bērnam nodara tradicionālās skolas, reliģija un pat mīloši vecāki. Bērna audzināšana nav “pareizo” dogmu, principu un teoriju mācīšana, tā nav virzīšana uz mērķi un sasniegumiem, tā nav bērna padarīšana par “lielisku personību”. Audzināšana ir māksla – māksla dot bērnam absolūtu brīvību, cienīt viņa individualitāti, veicināt zinātkāri, dzīvesprieku un radošumu. Bērnam ir pašam savs redzējums, sava izpratne, savs ceļš. Centies viņu saprast! Saprotošu prātu un bērnu vienmēr vienos dziļa harmonija. 

Vairāk par grāmatu TE!

 

Sen nebija papildināta mūsu Rokdarbnieču klubiņa sadaļa, un te nu jāpaslavē ir Vairinna, kas iesūtīja pamācību, kā tikt pie vienas feinas, košas cepures!

Vairinna, liels Tev paldies!

Tev kā balviņa tiek Zvaigznes ABC grāmata "Atjaunotas lietas"!

 

Gandrīz katram no mums mājās ir sakrājušās dažādas lietas, kas neizmantotas stāv plauktos jau ilgāku laiku. Taču nesteidzieties tās izmest! Ja jūsu rokās nonāks šī grāmatiņa, noderēs it viss – nelieli auduma atgriezumi, lentītes, kurpju kārbas, dzija, izlasītas avīzes, pogas, izlietotas jogurta dzēriena pudelītes, apnikusi rokassomiņa… Šajā grāmatiņā sniegtas idejas, kā šīs lietas atjaunot, pārveidot un radīt no tām interesantus dekorus, dāvanas, svētku rotājumus un praktiskus priekšmetus, piemēram, fotorāmīšus – ledusskapja magnētus, skaistu kārbu suvenīru glabāšanai, eņģelīšus no vīna pudeļu korķiem, Ziemassvētku eglītes bumbas, kā arī daudz ko citu. 

Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Un visas mēs zinām, cik skaisti un jauki ir gaidīt bērniņu, tieši tāpēc īpaši priecājamies par Mamma27 iesūtītajiem Topošo Māmiņu Kluba blogiem. Tie mums ļāva atcerēties par ēšanas paradumiem grūtniecības laikā, kā arī atbildējām uz tavu jautājumu - kad sākt iegādāties ratiņus, gultiņu, drēbītes gaidāmajam mazulim?

Mamma27, paldies par dalīšanos ar mums savos skaistākajos dzīves mirkļos!

Tev dāvinām ielūgumu 2 personām uz Dzejtaureni 04.02.

 

Bērni un lielie bērni tiek aicināti uz muzikālu zīmējumu dejas izrādi.

Bērniem pasule ir lielāka. Tādēļ svarīgi ir skatīties un ieraudzīt, klausīties un dzirdēt. Priekšnesumā kustība, tēli, ēnas un mūzika veidos dzejas pasauli.

Vairāk par Dzejtaureni lasi TE!

 

 

Nu ko, atgādināsim -  Māmiņu Klubā nekad nav garlaicīgi, un patlaban te ir vairāki konkursi, kuriem pa vidu saulītē gozējas 2 skaisti, lieli projekti! Viens no tiem - "Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss!", otrs - Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs!  Atliek tikai saņemties un piedalīties! 

 

Ir milzīgs prieks un gandarījums redzēt, ka Jums visām nav vienalga, kas notiek šeit - Latvijā, pasaulē, katras pašas dzīvē, ko pierāda Jūsu iesūtīto blogu, fotoblogu skaits! Milzīgs Jums visām paldies!

 

Mēs vienmēr priecājamies saņemt arī stāstus, kas nav konkursu ietvaros, bet ar mērķi, lai padalītos - informācijā, priekos, bēdās, piedzīvojumos, pārdzīvojumos, laimē, mīlestībā... Un tā varētu turpināt vēl un vēl!

 

Gaidām stāstus!

 

Kā ierasts gaidīsim pēc balvām Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00 līdz 19.februārim!

 

Līdz nākamajai reizei!

 

Kristīne

18. Jan 2012, 13:58

Apsveicu, visas māmiņas 😀

mamma27 mamma27 18. Jan 2012, 13:32

OOO liels paldies,atkal jābrauc ciemos uz MK.😀