Tevī mīt lielāks dāvināšanas vai dāvanu saņemšanas prieks?

Tevī mīt lielāks dāvināšanas vai dāvanu saņemšanas prieks?

06. Jun 2012, 23:16 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Gads jau griežas uz otru pusi...Nē,nē, ziemu piesaukt nevēlos,bet šodien vēlos parunāt par dāvanām un dāvanu pasniegšanu/saņemšanu.

 

Man personīgi ļoti patīk dāvināt dāvanas, meklēt ko interesantu un reizēm gadās tā, ka veikalu plauktos ieraugu ko interesantu, iegādājos un tad līdz dāvanas pasniegšanai glabāju to skapī!

 

Tev labāk patīk dāvināt vai saņemt dāvanas?

 

Kristīne

saulux10 saulux10 18. Aug 2011, 10:38

Labrīt!
man ļoti patīk dāvināt citiem dāvanas un arī saņemt tās,reizēm meklējot kādam dāvanu,atrodu ko interesantu par ko nemaz neesmu iedomājusies 😉

mamma27 mamma27 18. Aug 2011, 09:15

Man patīk meklēt interesantas un īpašas dāvanas. Dāvanu kartes gan man īsti nepatīk. bet nu ir reizes ,kad noder arī tās. patīk citiem ziedus dāvināt,kaut gan pati neesmu priecīga ,ja man uzdāvina ziedus,jo puķes pie manis nejūtas labi😃

princesemince princesemince 18. Aug 2011, 08:03

man īsti nepatīk ne viens, ne otrs. man patīk, ja konkrēti zinu, ko otram vajag - tad patīk to atrast un dāvināt. tāpat patīk, ja kāds painteresējas, ko vajag man un tad to arī saņemu. tādas uz dullo pirktās un dāvinātās dāvanas nav īsti manā gaumē. esmu arī sasniegusi vecumu, kad man patīk praktiskas dāvanas. varbūt ne gluži trauku komplekts, bet man nav nekas pretī saņemt dāvanu karti trauku veikalā - apmēram tā.
piezīmēšu - es neesmu diez ko radoša personība.

taschinka taschinka 18. Aug 2011, 07:56

Man patīk dāvinā to cilvēkam,ko zinu,ka viņam tiešām noder un patiks.Sagādāt šo prieku otram un līdz ar to arī sev.
Patīk arī dāvināt ko pašgatavotu.
Saņemt dāvanas arī patīk,kuram gan nepatīk.