Tētis ir vismīļākais, bet arī omīte ir nozīmīga mūsu dzīvē

Tētis ir vismīļākais, bet arī omīte ir nozīmīga mūsu dzīvē

26. Jan 2012, 15:30 mamma27 mamma27

Jāsaka, ka nekādi negribas apdalīt tēti, bet šoreiz pastāstīšu par mūsu omīti.

 

Tas, ka bērnam svarīgs dzīvē ir tētis to zina visi.Bet to ko var dot labas attiecības ar vecvecākiem,mēs brīžiem piemirstam,jo šķiet,ka paši visu zinam labāk un viņi jau veci.:)

 

Bet es gribētu pastāstīt,k o tad Adrians iegūst laiku pavadot tieši ar omīti.

 

Omīte dzīvo Apē, tas ir 200 km no Rīgas un tāpēc mēs tik bieži neredzamies.Tomēr vislielāko laiku viņi kopā pavada vasarās. Viņa mums ir liela dabas un dārza mīļotāja un arī Adrianam ir ierādījusi daudzus no dārza darbiem.

 

 

Jau pašā vasaras sākumā viņi ir aktīvākie dārza apmeklētāji nolasot pirmās zemenes. Un galenais, neesmu nekad dzirdējusi,ka tiktu teikts- tur nekāp ,to neņem, tās neaiztiec. Pirms lasīšanas abi izrunā kādas ogas var ņemt un ,ja īsti nezina,tad Adrians iet un prasa. Arī staigājot pa dārzu ,viņš cītīgi seko omītei un nebrien pa taisno .Jo omīte ir labākais piemērs un darba audzinātājs šajā jomā.

 

 

Bez zemeņu lauka,kurš liels šķiet tikai Adrianam:) viņam ļoti patīk tieši siltumnīcas darbi. Un jau pagājušo vasar tika apmācīts tomātu laistīšanā, un lasīšanā.

 

 

Burkānu vilkšanā.

 

 

Ogu lasīšanā.

 

 

Bet ne tikai dārza darbi ir tie ,ko iemāca mums omīte. Omīte vienmēr ļauj palīdzēt mīcīt mīklu, cept bulciņas un citus virtuves darbus.

Nekad nepagrūdīs malā un netaiks ,ka pati darīs,jo tā tak ir ātrāk un viss ir tīrāks.Vienmēr pacietīgi giada ,kad Adrians darbiņu padarījis un tad piepalīdz un kopīgiem spēkiem visu paveic.

 

 

Bet nav jau tā,ka viņi kopā tikai strādā. Arī izklaidēties ir jāmāk.Tāpēc viņu jaukākā izklaide  ir tieši ziemā un kalniņa. Ja man un tētim ir slinkums ņemties stundām pa āru un kalnu,tad omīte nekad neatsaka un pati kā mazs bērns laimīga laiž no kalna kopā ar Adrianu un bauda visus Ziemas priekus.

 

 

Mūsu omīte ir pati jaukākā un arī sniegu viņa mazliet ļauj ēst:)

 

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 3.kārta:

Tētu vai Mīļo un tuvo cilvēku nedēļa! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!

 

mamma27 mamma27 26. Jan 2012, 22:28

Jā, viņa pat Ziemassvētkos uz MK bija.Nu tāda aktīvā omīte😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. Jan 2012, 21:58

Oma jums tiešām lieliska,kura vienmēr ir kopā ar jums!

maijbite maijbite 26. Jan 2012, 17:43

es arī gribēju rakstīt - super OMĪTE. 😀