Svinam rudens sākumu ar dāvanām aktīvākajām māmiņām!

Svinam rudens sākumu ar dāvanām aktīvākajām māmiņām!

28. Sep 2011, 10:30 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Heiii, laiks dalīt foršas dāvaniņas Māmiņu Kluba aktīvistēm! Paldies, ka padarāt mūsu ikdienu krāšņāku un interesantāku, daloties savā pieredzē, viedoklī, fotogrāfijās...

 

Rudens atnesis skaistu,saulainu laiiku, košas lapas, kas klāj vēl tik košo zaļo zāli, radot brīnišķīgu kontrastu, aicinot izbaudīt katru šī rudens dienu!  Arī es baudu rudeni, dodoties ikdienas pastaigās ar dēliņu, laukā svaigā gaisā dienā pavadot vairākas stundas, kad varu atpūsties, "izvēdināt" galvu un vienkārši ne par ko nedomāt!

 

Bet ne par to vēlos šodien parunāt :) Principā, negribu vis runāt, bet gan dāvāt.. Dāvāt foršas balvas Māmiņu Kluba aktīvistēm:)

 

Ķeramies pie lietas!

 

Iepriekšējā nedēļā komentētākais raksts bija ululas iesūtītais "Kādus mazgāšanas līdzekļus Tu izmanto mazuļa drēbīšu mazgāšanai?" Ceram, ka vismaz viena māmiņa atrada šajā diskusijā sev ko noderīgu!

 

Ulula, apdāvinām Tevi ar Compeed plāksteriem aukstumpumpām!

 

 

Ja māmiņai ir vēlēšanās gatavot ēst, tad, ielūkojoties Māmiņu Klubā, var atrast noderīgas idejas! Iepriekšējā nedēļā taschinka pastāstījusi dažādas noderīgas receptes, par ko dāvinām viņai Sanosan Pure and Sensitive krēmu!

 

Mēs visi zinām, cik grūti palaist mazo bērnudārzā... Paldies, live, ka dalījies pārdomās par palaišanu bērnudārzā! Par to dāvinām Tev Dzīvnieki ar puzli un uzlīmēm, ko izdevis Kontinents.

 

Šī grāmata palīdz izkopt trīs intelektuālās attīstības pamatiemaņas: puzles veidošanu, rakstīšanu un izkrāsošanu.

 

Rolly padalījusies interesantās idejās,kā izklaidēt pirmsskolnieku un kā pavadīt garos rudens vakarus. Par radošajām idejām, rolly, Tev dāvinām Kontinents grāmatu "Kāpēc debesis ir zilas un papagaiļi runā?"

 

Šī aizraujošā un izklaidējošā grāmata sniedz kodolīgas atbildes uz tiem jautājumiem, kurus ik pēc kāda laika mēs apdomājam. Tā arī ievieš skaidrību par lietām, ko daudzi no mums pieņem kā patiesību, bieži vien uz pārsteidzoši dažādajiem jautājumiem sniedzot vēl pārsteidzošākas atbildes. Grāmatas autors Endrjū Tomsons dzīvo Londonā un pamatā nodarbojas ar jurisprudenci. Viņa apsēstība ar pasaules patieso aspektu meklējumiem, iepretim tam, ko līdz šim uzskatīja par vispārzināmiem faktiem, ir ļāvusi viņam uzkrāt milzīgas zināšanas, kuras viņš beidzot ir sakopojis lieliskā un kodolīgām atbildēm bagātā grāmatā.

 

"Vai kāds var pateikt, kur aizskrien laiks?" Šādu jautājumu uzdeva māmiņa Bzenka, kura dalījās savās pārdomās par ikdienu un par savām sajūtām esot māmiņa. Bzenka, pieņem no mums Sanosan krēmu!

 

GAIDĀM TAVUS STĀSTUS,RAKSTUS, DALĪŠANOS PIEREDZĒ ŠEIT!

 

Uz tikšanos, Kristīne

 

Gaidīsim pēc balvām Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 10 līdz 17!

 


28. Sep 2011, 11:51

Malači! 👍 Tā tik turpināt. Pateicoties tām aktīvajām mammām jau tā visa portāla pastāvēšana un pievilcība turās. 🎉 🌷

veesma veesma 28. Sep 2011, 11:14

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

saulux10 saulux10 28. Sep 2011, 10:51

sveicieni aktīvistēm 😉

maijbite maijbite 28. Sep 2011, 10:39

Sveiciens aktīvistēm!! 😀 🌷

taschinka taschinka 28. Sep 2011, 10:38

O,paldies! Sveiciens pārējām māmiņām,arī tām,kas nav šai sarakstā,bet varētu būt,ja vēlēsies 😉 😀 👍

28. Sep 2011, 10:34

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷