Svētki galā, laiks dalīt dāvanas!

Svētki galā, laiks dalīt dāvanas!

27. Jun 2012, 14:50 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveiciens visām pēcsvētku nedēļā! Svētki godam aizvadīti, ikdiena atgriežas savās sliedēs, un visas kopā gaidām beidzot patiešām siltu un saulainu vasaru! Bet pirms tam - priecīgāku gaidīšanu vēlam ar balviņām par aktivitātēm portālā!

Vienmēr apbrīnojam māmiņas, kas ne tikai savus mērķus izvirza un dara visu iespējamo, lai tos piepildību, bet patiešām tos arī piepilda! Un te nu jāuzsver Nosiguldas, kas ar lielu centību un entuziasmu ir uzdāvinājusi kopā ar citiem pagasta vecākiem bērniem savu rotaļu laukumu! Malači!

Nosiguldas, liels tev paldies, ka ne tikai izdarīji visu, kas tavos spēkos, bet arī pastāstīji par to mums, tādā veidā parādot, ka nekas nav neiespējams!

Tev tiek Zvaigzne ABC grāmata "Visi desmit"!

Visi desmit. Lasi dzejoli un mācies skaitīt!

Vairāk par grāmatu Zvaigzne ABC mājaslapā!

Ar Raiņa dzejoļa “Visi desmit” palīdzību bērni lieliski varēs apgūt skaitļus no viens līdz desmit. Grāmatiņas jaukās ilustrācijas palīdzēs bērnam izveidot priekšstatu par skaitļiem. Pakāpeniski, šķirot lapu pēc lapas, bērns varēs vērot attēlus, pētīt katru atsevišķi un saistībā ar citiem, noskaidrot, kurā zīmējumā vairāk, mazāk, kur tikpat, ar kādu vārdu to var pateikt un vēlāk arī, kā to uzrakstīt.

 

Gaidību laiks ir viens no skaistākajiem laikiem sievietes dzīvē. Un to ir tik daudz! Te gaidām pirmo, skaisto mīlestību atnākam, te gaidām jau bērniņu, un te visi kopā vērojam, kā viņš aug. Par savu gaidību laiku stāstā "Vēl tikai 43 dienas un tiksimies" ar mums dalījās Beatrisse!

Beatrisse, skaistu gaidīšanas laiku vēlot, un vēl skaistāku ar bērniņu kopā būšanas laiku vēlot, sakām tev lielu paldies par iesaistīšanos portāla dzīvē!

Tev kā dāvana tiek Zvaigzne ABC grāmata "Maorietes lāsts"

Maorietes lāsts

Vairāk par grāmatu lasi Zvaigzne ABC mājaslapā!

"Daudz traģēdiju, bet arī daudz kaislības un mīlestības. Grāmata uztur interesi līdz pēdējai lappusei, jo tikai tad Sofija līdz galam atklāj mātes noslēpumu. Iesaku visiem, kuriem ir tuva Jaunzēlande un tiem, kuriem patīk Sāras Larkas lieliskie romāni par šo zemi."

 

Nu kam gan tas vēl būtu noslēpums, ka patiešām aktīva ir arī mūsu Mamma27, kas ne tikai piedalās kādā interesantā Huggies projektā, bet arī pastāsta mums par to, kā viņas dēls Adrians un mazā meitiņa Denīze bauda vasaru!

Mamma27, paldies tev par visu!

Tev tiek iespēja atspirdzināties ar MG Donat minerālūdeni, kā arī, saņem īpašās Māmiņu Kluba piespraudītes!

Dabīgais minerālūdens Donat Mg satur brīvo ogļskābo gāzi, tiek iegūts no dziļiem pazemes urbumiem Rogaška SlatinaSlovēnijā. Ūdens satur magniju, kalciju, nātriju un bikarbonātus.

Jau vairāk kā 100 gadus slovēņi izmanto šo ūdeni veselības uzturēšanai. Medicīniskie pētījumi liecina, ka šis ūdens ir lietojams gan profilaktiski, gan kā ārstēšanas sastāvdaļa pie noteiktām slimībām.

 

Bet Sieviešu Kluba DVD skaistākai vasarai ceļo pie - 



Taschinkas, kas mūs regulāri iepriecina ar noderīgām receptēm! Šoreiz vēlamies uzsvērt tieši recepti - Siers ar olīvām un papriku! Nu tā patiesi neatstāj vienaldzīgu nevienu!

Un arī pie Aab, kas Māmiņu Klubā ir atradusi draudzeni!

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 27.jūnija visas laimētās balvas būs iespējams saņemt līdz 28.jūlijam darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

Mīļās, paldies Jums visām, visām, kas katru dienu ir kopā ar mums!

Lai mums arī turpmāk visām kopā tikpat raiba ikdiena!

Vai tu jau kaut ko šodien iesūtīji portālam? Nu ko tu vēl gaidi? Mēs gaidām ikvienu stāstu - par ikdienu ar mazuli, par gaidību laiku, mazuļa pirmajiem piedzīvojumiem un daudz ko citu, kas katrai no jums liekas svarīgs, interesants un pastāstīšanas vērts!

Uz tikšanos!

Kristīne