Sveicieni vasaras viducī jeb 6 lietas, ko nesīs šī nedēļa

Sveicieni vasaras viducī jeb 6 lietas, ko nesīs šī nedēļa

16. Jul 2012, 13:25 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveicieni pašā vasaras viducī!

Laiks aiz loga īpaši nelutina un mana misija "Kā nosauļoties 10 dienās" nav izpildīta, jo vairums dienu pagājušajā nedēļā lija vai arī bija apmācies laiks,  tomēr brīvākās dienas ļāva godam atpūsties, saēsties ogas, saelpoties svaigo lauku gaisu (es jau smējos, ka nu pietiks visai ziemai) un smelties spēkus jauniem darbiem!

Šodien ir pirmdiena un kā saka- kā tiek iesākta nedēļa, tā tiks pavadīta, tāpēc vēlos jums šodien pastāstīt,kas interesants gaidāms Māmiņu Klubā šajā nedēļā!

- Droši vien jau pamanīji, ka pagājušajā nedēļā uzsākām zaļa dzīvesveida konkursu/testu un šajā nedēļā turpināsim ar vēl kādu konkursu un palēnām sākam vākt arī informāciju rakstiem, jo jūsu vēlmes un ierosinājumi par to,ko gribētu lasīt šajā sadaļā, aug arvien vairāk, par ko PALDIES!

- Katru otrdienu Māmiņu Kluba radio raidījums skan Riga Radio 94.5FM. Šajā otrdienā runāsim par bērnu uzturu vasarā- Ko gardu pagatavot no ogām? Kā vislabāk mazajiem garšos jaunie kartupelīši? Vai drīkstam bērnu ēdienkartē iekļaut gailenes? Vai bērns var būt veģetārietis? Uzdod savu jautājumu jau tagad, rakstot šeit komentāros!

- Tāpat šajā nedēļā topošās māmiņas var turpināt uzdot savus jautājumus Māmiņu kluba dzemdību sagatavošanas kursu speciālistiem, jo ir taču Gaidību vasara, kad pavisam drīz jauno māmiņu pulkam piebiedrosies tās, kas pašreiz ir gaidībās! Tāpat gaidām arī jūsu anketas par šo gaidību vasaru- kā to pavadāt, kas notiek jūsu dzīvē- uzvarētāja jūlija beigās saņems veselu dāvanu komplektu no Vecāku skolas!

- Šajā nedēļā notiks jau otrā Huggies® Step In izloze, kurā iespējams laimēt Disney© gultas veļas komplektus katru nedēļu. Šie krāsainie Vinnija Pūka animācijas filmiņas varoņi iederēsies jebkurā bērnistabā, jo tā taču ir arī mūsu bērnība!

- Tik daudz rakstiņu, tik daudz balviņu- tā varētu teikt par iknedēļas apdāvināšanas reizēm arī vasarā! Milzīgs prieks,ka neesat pametuši www.maminuklubs.lv un arī vasarā turpināt dalīties pieredzē, iesūtat reportāžas, ļaujat ielūkoties savos dzīves mirkļos, iesūtot blogus. Ja esi jaunpienācēja šajā portālā, nesēdi maliņā,bet pievienojies! Iesūti savu stāstiņu/blogu vai diskusijas jautājumu šeit!

- Jā, un līdzīgi kā vasarā jātaisa ragavas ziemai,bet ziemā- rati vasarai, arī mēs sākam gatavoties jaunajai sezonai un rudenim,kad daudzi uzsāks skolas un bērnudārza gaitas. Māmiņu kluba Vecāku skolā 18.jūlijā notiks adaptācijas lekcija, kurā vecāki varēs uzzināt atbildes uz jautājumiem,kas saistīti ar bērniņa sagatavošanu bērnudārza gaitām.

Lai kāda arī būtu šī vasara, baudīsim to un priecāsimies par iespēju saulainajās dienās rotaļāties smilšu kastē, plunčāties jūras ūdenī, ēst vasaras kārumus vai vienkārši atpūsties!

Svinam šo vasaru un dzīvi!

Pastāsti,kāda ir Tava vasara? Kur un kā izbaudi to?

 

Ar sveicieniem,

 

Kristīne