Šajā nedēļā balvas par aktivitāti saņem..

Šajā nedēļā balvas par aktivitāti saņem..

01. Feb 2012, 13:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas, mīļās topošās un esošās māmiņas šajā sniegpilnajā ziemā!

Redz, kā iznāk - ilgi gaidījām un saigaidījām, bet nu gan ir tāds aukstums ārā, ka droši vien daļa no Jums jau sapņo par pavasara atnākšanu, vai ne?

 

Bet ko nu par to! Ķersimies klāt pie notikumu apskata! Noticis pa nedēļu ir tiešām daudz kas, un ir patiešām liels prieks par to, ka aktīvas ir ne tikai regulārās Māmiņu Kluba portāla blogotājas, bet aktīvākas kļūst arī "klusās" māmiņas, nu kaut vai iesūtot blogus konkursiem!

Malači, meitenes!

 

Šajā reizē gribas teikt īpašu paldies, Liba, Tev par to, ka dalījies ar mums informācijā par to, ka tik svētu mirkli kā krustabas (daudzas zinās kā kristības) ir joprojām iespējams godā celt vadoties pēc senām latviešu tradīcijām!

Liba, vēlreiz paldies par jauko ieskatu krustabu svinēšanā!

Tev dāvanā tiek Māmiņu Kluba DVD "Bērnu emocionālā audzināšana":

 

Vairāk par šo DVD uzzini ŠEIT!

 

Portālā tūliņ, tūliņ noslēgsies lielais Herkuless recepšu konkurss, kura ietvaros Jūs esat papildinājušas krietni portāla saturu ar interesantām receptēm, bet te gribam uzslavēt arī māmiņu, kas iesūtījusi vairākas receptes, kas nav konkursa ietvaros! Eseine, liels paldies Tev par to, ka dalies ar savām receptēm! Ko tik neesi iesūtījusi - apelsīnu kafijas kūkas recepti, recepti - siltas maizītes ar āboliem, kā arī uzzinājām, kā pagatavot dārzeņu biezzupu ar vistas filejas - burkānu frikadelēm , vistas filejas - kabaču kotletesbanānu pīrāgu un ideālu plānās, kraukšķīgās Vidusjūras picas mīklu!

Eseine, vēlreiz liels Tev paldies!

Tu dāvanā par lieliski padarītu darbiņu un dalīšanos ar mums saņem Zvaigznes ABC grāmatu "Vilkuvilka slepenais plāns":

 

Vilkuvilka slepenais plāns

Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Bērni mums visām ir svarīgāki par visu citu pasaulē. Bērni mūsu pasauli padara labāku, tāpat arī mūs pašas! Un tieši bērni ir tas, kas mūs visas te vieno, vai ne? Un, runājot par bērniem, allaž ir prieks lasīt Jūsu pieredzes pilnos stāstus, kuros var redzēt, kā bērniņš aug, kā attīstas, ko prot. Tāpēc, Sanita30, īpašs paldies Tev! Paldies par to, ka iesūtīji stāstiņu par palīglīdzekļiem, ko lietojat gatavojoties meitiņas pirmajiem patstāvīgajiem solīšiem!

Sanita30, vēlreiz paldies!

Dāvaniņā Tev tiek Zvaigznes ABC grāmata "Man patīk skolā":

 

Man patīk skolā
Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Tāpat kā iepriekšējā reizē, pieturamies pie solījuma, dot pārsteiguma balviņu kādam stāstam no sadaļas Māmiņa - Reportiere! Un šoreiz mūs uzrunāja Eduks stāstiņš, kurā viņa kopā ar dēlu devās karnevālam pa pēdām

Eduks, paldies Tev par ieskatu jaukajā pasākumā!

Pie Tevis lai ceļo Zvaigznes ABC grāmata "Telpiski dekori":

 

Telpiski dekori

Vai varat iedomāties, kā virs baltas papīra lapas paceļas stikla kalns vai varenas celtnes kupols, izaug dižozols, aizvijas maldinošas labirinta takas, atviz mežģīņu raksts, aizripo sniega bumba... 
Šajā grāmatā stāstīts, kā izgatavot daudzveidīgus telpiskos dekorus. Ja izgatavo lielizmēra telpiskos dekorus, tie noder telpu rotāšanai, savukārt, ja tos darina mazus, tie piemēroti atklātņu veidošanai. Saloka papīra lapu un šie fantāzijas darbi paslēpjas baltā, necilā kartītē. Darba veikšanai nepieciešams rasēšanas papīrs vai plāns kartons, grafīta zīmulis, lineāls, ass nazis, paliktnis griešanai, šķēres, adata, balts diegs un līme.

Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Kā arī, atgādināšanas nolūkos jāpiemin  - katrai no mums ir iespēja iesūtīt savu reportāžu kopā ar bildēm par kaut ko, ko esam redzējušas, par kaut ko, ko esam piedzīvojušas, par kaut ko, kas nav atstājis mūs vienaldzīgas! Turklāt - reizi nedēļā ir iespēja tikt pie pārsteiguma balviņas un reizi mēnesī - pat pie 20Ls naudas balvas! Nestāvi maliņā, iejūties reportieres ādā!

 

Paldies Jums visām par to, ka esat krāsainas, interesantas personības!

 

Un, kā ierasts, gaidīsim pēc balvām Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00 līdz 1.martam!

 

Uz tikšanos citā reizē!

 

Kristīne

01. Feb 2012, 18:27

Kāds pārsteigums! PALDIES, tāda dāvana tik tiešām ir negaidīta, bet patīkama! Pat neiedomājos, ka piedalos kādā *konkursā*! 😀

maijbite maijbite 01. Feb 2012, 14:19

🌷 🎉