Priecīgām māmiņām priecīgas dāvanas

Priecīgām māmiņām priecīgas dāvanas

18. Jul 2012, 09:30 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas!

Jūlijs iebridis jau savā otrajā pusē un tā vien šķiet, ka jāsteidz baudīt vasara, kamēr tā vispār vēl ir pie mums, tāpēc vēlamies sniegt dāvanas arī šajā nedēļā no AVON BABY!

Avon Baby kopj un lolo mazos no matu galiņiem līdz papēžiem!

Mišele Dagana, Avon produktu attīstības direktore, 2 bērnu māte: "Tava bērna āda atšķiras no tavējās, tā var ātri kļūt sausa. Tādēļ tai nepieciešama īpaša kopšana. Avon Babay produkti ir īpsāi piemēroti zīdaiņu jutīgajai ādai. To apstiprinājuši pediatri un dermatologi. Kā Avon Pētījumu un Attīstības centra speciāliste varu ieteikt Avon Baby produktus māmiņām visā pasaulē."

Avon Baby līnijā ietilpst: maigs šampūns, mitrinošs losjons, krēms pret izsitumiem, nomierinoša eļļa, dušas želeja - šampūns, salvetes un virkne jauku kopšanas piederumu!

Bet nu, laiks apdāvināt Jūs ar jaukumiem no Avon!

Gailenes, gailenes, gailenes... Mutē jau saskrien siekalas. Un noteikti visām, kam garšo sēnes, garšos arī Taschinkas piedāvātā Gaileņu, dārzeņu krēmzupas recepte!

Taschinka, paldies Tev liels par regulāru recepšu iesūtīšanu! Dāvinām Tev - krēmu pret izsitumiem, kas noteikti noderēs Maiklam šajā vasarā!

Bērni aug patiesi neapturamā ātrumā, un to zina arī divu meitiņu māmiņa Bebriishi, kas nupat kā mums pastāstīja par to, ka Airisai ir jau 4 mēneši, bet drīz pēc tam iepriecināja mūs ar ziņu, ka Airisa veļas!

Bebriishi, apsveicam meitiņu ar jauniem panākumiem! Tev sūtām nomierinošu eļļu bērna ādas kopšanai.

Personīgā pieredze nereti ir tā, kas iedvesmo arī mūs ne tikai jaunām lietām, bet arī jauniem piedzīvojumiem. Viens no piedzīvojumiem, uz ko nereti māmiņām jāsaņemas ir - Pirmais bērna friziera apmeklējums! Par to šoreiz mums pastāstīja Live.

Katra no mums zina, ka ne visiem bērniem patīk frizēties, bet pieredze šajā jautājumā var noderēt!

Live, Tev arī lai tiek nomierinošā eļļiņa.

Gaidām pieredzes stāstus par dažādām tēmām arī no Jums visām pārējām!

Uz interesantu diskusiju mūs aicināja Minniite. Kāda bija tēma? Totalizators - Puika vai meitene? Nē, vienkārši bērniņš! Šķiet katrai no mums gaidību laikā nācies dzirdēt neskaitāmus jautājumus par to, kas tad puncī dzīvo, vai ne?

Minniite, Tev dāvinām AVON Baby mazgāšanas līdzekli!

Nu ko, visām, visām Jums paldies!

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 18.jūlija līdz 18.augustam laimētās balvas būs iespējams saņemt darba dienāsno 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

Baudiet laiku kopā ar ģimeni, un, lai arī ko jūs darītu, atcerieties, ģimenei ir tā lielākā vērtība šajā pasaulē, tāpēc reizēm ir vērts apstāties, lai baudītu mirkļus, ko dāvā tieši ģimenes kopā būšana!

Līdz nākamai reizei!

Kristīne