Plānotājs Jums ir?

Plānotājs Jums ir?

12. Nov 2011, 15:11 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu labvakar, jaukās dāmas!

 

Es tā šodien aizdomājos par plānotājiem. Man arī katru gadu tāds ir. Tur varu pierakstīt gan veicamos darbus, gan plānotos pasākumus un vēl šo to, kas ikdienā ir noderīgs. Jums arī ir plānotāji? Ko Jums dod plānotājs? Vai ir bijis tā, ka, piemēram, esat plānotāju aizmirsušas, un, līdzarto, esat tanī dienā, kā bez rokām, jo nezināt vairs, kas un kad ir veicams? 

 

Te Jums padomāšanai viens jauks citāts:

 

"Katrs nemitīgi tiecas mani audzināt. Un katrs zina visu labāk par mani. Un, klausoties šajās gatavajās receptēs, varētu domāt, ka laimes jau visur papilnam. Bet tā nemaz nav. Cilvēki prot lieliski izplānot visu – citiem."

(Ērihs Marija Remarks)

 

Tas nozīmē -plānosim tikai savu dzīvi! Vai arī Jūsu vietā kādreiz ir kāds cits plānojis kaut daļiņu no Jūsu dzīves, teiksim, nosakot, ka tad un tad ir jābūt jau precētai, tad un tad ir jau bērni jādzemdē... Interesanta un tāda laba tēma padomāšanai.

 

Lai jauks svētdienas vakars!

Kristīne

17. Jan 2011, 22:22

Jā, ir. Tajā parasti pierakstu dažādus plānotus pasākumus, tikšanās, ārstu vizītes un laikus u.tml.lietas, ko mēdzu piemirst. Tagad, kamēr bērns mazs, pierakstu arī svarīgos sīkumus, tādus kā - kad pirmo reizi pieceļas kājās, sāk staigāt, kādus vārdiņus māk pateikt u.tml.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 16. Jan 2011, 21:21

😀
Labs vakars Svētdienā!
Nav man plānotājs,bet prasās 😃
Tik daudz vajag uzspēt un saplānoto rakstu vnk uz papīra 😃

mamma27 mamma27 16. Jan 2011, 21:05

bez plānotāja nevaru dzīvot,kā bez telefona. Plānotājā ir visa mana dzīve;D

16. Jan 2011, 17:46

Man vislaik bija, bet šogad nav. No sākuma esu baigi čaklā uz rakstīšanu, plānosānu, bet gada beigās plānotājs vienkārši stāv plauktā...

16. Jan 2011, 16:58

Pēdējā laikā jūtu vajadzību pēc plānotāja, jo brīvu brīžu ir maz, darāmā daudz un tad ķeru un grābju, un rezultātā padarīts nav gandrīz nekas. Tāpēc vajdzētu vismaz uz lapiņas sarkastīt katrai dienai savu plāniņu.
Runājot par citu dzīves plānošanu - kad man vēl nebija ģimenes un bērnu, mani šausmīgi kaitināja, kad katrs, kam nav slinkums, aizrādīja, ka nu jau man laiks precēties un laist pasaulē bērnus. Dažs labs pat centās "uzsūtīt" man preciniekus, it kā es pati nebūtu spējīga sev vīrieti sameklēt 😃 😃 😃