Pirmsjāņu apdāvināšanās ir klāt!

Pirmsjāņu apdāvināšanās ir klāt!

18. Apr 2012, 14:55 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Hei, pirmsJāņu apdāvināšanās ir klāt!

 

Neticās, ka Jāņi jau teju pie durvīm klauvē, vai ne?

 

Šķiet – vēl nesen taču sūdzējāmies par nekaisītajām, slidenajām ielām, lāstekām, kas nokarājas no māju jumtiem un ar saviem asumiem biedē garāmgājējus.. Bet te jau gads ir vairāk kā pusē. Jūnija beigas jau.

 

Bet, ko nu par to, sāksim apdāvināšanos!

 

Mums vienmēr ir aktuāla mūsu bērnu veselība, un tas ir tikai pašsaprotami, tāpēc vienmēr priecājamies, ja dalāties arī ne tikai pozitīvos stāstos, bet arī bērna slimošanas pieredzē, jo tā var noderēt ikvienam – kaut vai zināšanai. Tāpēc šajā reizē īpaši vēlamies atzīmēt SAULUX10, kas pastāstīja par „piedzīvojumu” ar pavisam mazītiņu ērci, kas radīja lielu izbīli.

 

Saulux10, liels paldies Tev par dalīšanos pieredzē! Vēlam, lai vairāk tādu „piedzīvojumu” nebūtu un dāvinām Tev Zvaigznes ABC grāmau "Pirmie vārdi".

Šī cieto lapu grāmatiņa lieliski noderēs kopīgām nodarbībām ar bērnu. Vērojot košos fotoattēlus un klausoties pieaugušo valodā, mazulis iemācīsies nosaukt dažādu priekšmetu pazīmes un īpašības.

 

Tāpat allaž ir prieks par ikvienu Māmiņas – Reportieres stāstu, kas liecina par to, ka Mēs neesam pieskaitāmas pie malā stāvētājām, bet esam aktīvas, visur kur ierodamies ar saviem bērniem, ģimenēm, un vienkārši labi pavadām laiku. Tad nu šajā sakarā jāatzīmē EDUKS, kas ļāva ieskatīties mums Salaspils pilsētas svētku norisē!

 

Eduks, paldies Tev par nelielo, bet tajā pat laikā, krāsaino ieskatu šajos svētkos! Aicinām arī citas iesūtīt vairāk rakstiņu, kas papildināti ar bildēm, sadaļai Māmiņa – Reportiere, tāpēc dāvājam Tev dāvaniņu no Johnson's Baby!

Un kas gan cits, ja ne Personīgā pieredze mudina mūs paskatīties uz lietām no cita rakursa?! Uz visai interesantu komentāru apmaiņu mūs rosināja AMORISITA iesūtītais personīgās pieredzes raksts par tēmu „Memmītes periods..”. Ak, cik daudzas no mums tam ir gājušas cauri, vai ne?

 

Amorisita, liels paldies Tev par drosmi un atklātību, kā arī spēju runāt par jautājumiem, ko ikdienā ne katrs vēlas cilāt, jo pašas zinām, cik grūti ir reizēm atzīt, ka būt 24/7 kopā ar bērniņiem nemaz nav tas vieglākais darbiņš, tāpēc dāvinām Tev Zvaigzne ABC grāmatiņu "Pirmie skaitļi"!

Šī cieto lapu grāmatiņa lieliski noderēs kopīgām nodarbībām ar bērnu. Vērojot košos fotoattēlus un klausoties pieaugušo valodā, mazulis iemācīsies skaitļu nosaukumus no viens līdz desmit.

 

Tā, tā, tā – laiks ieskatīties KLUBU sadaļās, vai ne?!

 

Kas tad mums ir cītīgi strādājušas?

 

Nevaram neuzsvērt, kārtējo reizi, ROLLY darbību ne tikai savu klubu ietvaros, bet arī rakstu iesūtīšanu citām portāla sadaļām! Malacis, Rolly! Dāvinām Tev Vitakur vitamīns!

 

Bet ar tiešām lielu prieku un apbrīnu jāatzīst, ka arī jaunā māmiņa ULULA, kas nu jau ir Jaundzimušo Bēbīšu kluba priekšniecīte, arī pagūst ne tikai veltīt nedalītu uzmanību meitiņai, bet arī iesūtīt vairākus rakstiņus savam klubiņam! Malacis, Ulula, tāpēc dāvinām Tev Huggies mitrās salvetes!

 

Tā, nu ko, dāvanas izdalītas, atliek tikai kārtīgi noJāņot, vai ne?!

 

Bet atgādināšu – arī citām mammām ir iespēja ar savu aktivitāti izpelnīties atrašanos šādā dāvanu sarakstiņā. Jūs jau sapratāt, uz ko tēmēju, vai ne?

 

Būsim aktīvas un -

Lai Jums skaista, jautra ielīgošana!

Jūsu Kristīne

 

PS.Gaidīšu pēc balvām līdz 21.jūlijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas). Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

saulux10 saulux10 22. Jun 2011, 17:38

Sveicu meitenes un paldies par šo Jauko grāmatiņu,mazajai patiks 😉

taschinka taschinka 22. Jun 2011, 10:31

🌷 🌷 🌷 🌷

veesma veesma 22. Jun 2011, 10:23

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷