Parunāsim par taupīgumu!

Parunāsim par taupīgumu!

01. Jun 2012, 19:43 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Šodien dzerot ik rīta kafiju, konstatēju, ka laiks iegādāties jaunu kafijas bundžu, jo vecā tūlīt jau beigsies, tad nu atvēru akcijas izdevumus lielveikaliem, kuros mēdzu iepirkties un lūkojos pēc akcijas piedāvājumiem.

 

Vai Tu esi taupīga ikdienā? Vai izvēlies akcijas preces? Kā ir ar taupīgumu citās dzīves jomās?

 

Kristīne

aab aab 17. Aug 2011, 11:56

mums arī pastkastīte pilna ar veikalu bukletiem. protams, ka apskatam, kas kurā ir lētāk. tā kā nauda no gaisa nekrīt un neesam miljonāri, tad ir arī tāds jaut - "kāpēc man ir jāmaksā dārgāk, ja blakus veikalā ir tā pati prece par krietni zemāku cenu?!" tā kā dzīvojam rajonā, kur visi lielākie veikali ir visapkārt, tad tas ir dikti izdevīgi.
mēs ar vīru jau smejamies, ka kafijai vienmēr (kad mums vajag) ir kādā veikalā akcija 😃 ok, vienu reizi gan nācās pirkt pa dārgo. bet tiešām ir preces, kam gandrīz nonstopā ir atlaides ik pa pāris nedēļām. un kāpēc gan to neizmantot?!
ui par drēbēm ir savs stāsts. pārsvarā iepērkos, kad ir lielās izpārdošanas. reti kad pērku pa pilno cenu. iemesls - zinu, ka tās drēbes nav tās pilnās cenas vērtas un kāpēc man ir jāpēr pa 30ls bikses, ja uz atlaidēm viņas maksā 10ls! kā saka manas draudzenes -iemāci man tā iepirkties 😃 vienkārši seko līdzi izpārdošanām.

16. Aug 2011, 21:27

cenas lauku veikolos ir nenormālas. Vienreiz iegāju- biju šokā, lai neteiktu vairāk. Maize, margarīns, krējums, viss par 30-40 sant. dārgāk kā Rīgā. Maize, ko lietoju visu laiku, Rīgā pa 56sant, tur maksāja pāri 80.... vāx!! 😕

16. Aug 2011, 21:25

Vienmēr piedomāju, ko, pa cik pērkam 😀 protams, ir reizes, kad kko vajag un viss- tad pērku pa pilno cenu. Ir reizēm lietas, ko uzreiz nevajag, bet ir liela atlaide- tad gan paņemu priekšdienām. Jo ir preces, ko lietoju konkrētas firmas un nezinu, kad atkal tai būs atlaide. Vnm skatos, cik kas maksā kg vai l, nevis vnk iepakojuma cenu.

Tas jau riktīgi iegājies. Līdz ar ato var atlicināt lieku naudu skaistumkopšanai, drēbēm vai kam citam 😀

16. Aug 2011, 13:05

un tirgum patiešām ir priekšrocības, piemēram, mūsu piemājas veikaliņā maltā gaļa maksā 2.6Ls aptuveni, bet tirgū 1.8Ls. Ir taču atšķirība 😃
Ir svarīgi būt lietas kursā par cenām! Sevišķi šodien!

16. Aug 2011, 13:04

jums tiešām izskatās, ka viss ir pa rokai un arī ietaupīt nav problēmas 😀 malači!
šodien aplauzos ar to kafiju :d iebraucu Rimi un izrādās tā kafija ar lielo atlaidi būs tikai 19.08. :d bet nekas - nopirku divas mazās par zemāku cenu, kā vienu lielo jau ar atlaidi, bet gan no cita ražotāja! 😃

mamma27 mamma27 16. Aug 2011, 09:48

😃Man ar tāda doma iešāvās prātā, jo arī kafija iet uz beigām. Un tieši jaunie bukleti uz galda. Es vienmēr cītīgi izpētu cenas. Jo kā gan savādāk mūsdienās. Bet ar akcijām jābūt uzmanīgi-ne vienmēr ir lētāk, dažreiz cena nemainās,tik uzraksts-Akcija.
Tā kā trīs gadus nostr'dāju vadīdama degustācijas diezgan labi pārzinu cenas dažādos veikalos, tā ka orientējos un cenšos neiepirkties.

16. Aug 2011, 07:59

Labrīt!
esam beidzot mājās, atkal bijām laukos, nu jau pēdējo nedēliņu šovasar...
mums tās avīzītes met pastkastē, labprāt arī apskatu un, ja ir kkas vērā ņemams, tad pērkam akcijas preces, piemēram, vakar beidzās akcija rakstāmpiederumiem Lietuvas lielveikalā, taču diemžēl neko piemērotu mūsu vajadzībām neatradu. Tas pats stāsts par kafiju, bija doma to pirkt turpat, bet saņēmām otra lielveikala avīzīti un tur ir lētāk 😃 šodien tāpat jābrauc uz to pusi, tad nu ieskriesim un nopirksim. Tiesa gan jāatzīst, ja ieskrien veikalā pēc kaut kā viena, tad droši iznākam laukā ar vēl kaut ko. Bet ja zinu, ka līdzekļi ierobežoti, tad gan piebremzējam ar vēlmēm :d