Paņem savu dāvaniņu!

Paņem savu dāvaniņu!

25. Apr 2012, 14:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Portāls katru dienu aug un mainās, tāpat kā aiz loga esošais skats, tāpat kā katra no mums. Un ir prieks, ja katra varam šajā "augšanā" piedalīties. Gan es, kā redaktore, gan jūs kā māmiņas, kam allaž ir, ko teikt. Jo  - nav vienalga. Un tas ir pats galvenais.

Šoreiz īpašu uzmanību gribu pievērst stāstiem, kas pauž pozitīvo viedokli rubrikā "Sievietes PAR dzīvību".

Mīlestība pret vēl nedzimušu bērniņu var izrādīties spēcīgāka par jebkādām problēmām un likstām. To lieliski pierādīja Egliites stāsts, kurā viņa atzinās, ka nespēja nodarīt pāri savam bērniņam.. . Un labi, ka tā, jo šī "nespēšana" viņu ir padarījusi par patiešām laimīgu māmiņu.

Egliite, LIELS paldies tev par to, ka dalījies ar mums tik personiskā, īpašā, intīmā stāstā!

Pie tevis lai ceļo Māmiņu Kluba DVD:

Tāpat mēs visas zinām, cik grūti ir audzināt mazuli, ja esi viena. Bet vēl labāk to zina māmiņa, kas jau grūtniecības laikā bērniņu gaidīja viena un zināja, ka būs meitiņa. Par spīti tam, ka bērniņa tētis novērsās, Nosiguldas, nenolaida rokas. Cīnījās, jo zināja - to darīt ir tā vērts, jo mīlēt un būt mīlētam ir skaistākais, ko vien pasaule var dot. Un mūsu pasaule ir bērni. Tāpat kā mēs viņiem.

Nosiguldas, LIELS paldies par uzdrīkstēšanos dalīties ar mums šajā pieredzē!

Tev dāvinām Zvaigzne ABC grāmatu "Naudas koks":

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

Cīņa ar grūtniecības laika kilogramiem  nav viegla, un liekais svars pēc dzemdībām skar daudzas māmiņas, tāpēc jautājums kā tāds ir patiešām aktuāls. Kā sev palīdzēt, zina Sociks, kas patiesi īsā laikā ir atbrīvojusies no daudziem kilogramiem. Pats galvenais - viņa priekā staro un ir laimīga!

Sociks, tā turēt! Un atceries - veselība tomēr ir pāri visam, tāpēc esi piesardzīga! Lai tev viss izdodas!

Un tev dāvinām Hematogenu komplektiņu!

 

Vai zināji, ka ir tāds personvārds kā Bitīte? IR, un to zina arī Maijbite, kas pastāstīja, kā  Bitītei vārda diena tika svinēta. Bet nenodomājiet, ka viņas meitiņai ir šāds vārds, nē, tas ir mīļvārdiņš, ko mazā ieguvusi laikā, kad dzīvojās vēl pa mammas punci! 

Maijbite, paldies, ka pastāstīji mums par tik feinu, priecīgu notikumu!

Arī Tev tiek Hematogenu komplektiņš!

 

Atdod zagtos ratiņus! , tieši ar tādiem vārdiem sākas Minisirsninas nepatīkamā pieredze, kurā atklājās, ka viņa ir iegādājusies zagtus ratiņus.. Patiešām skumji. 

Minisirsnina, paldies, ka aicināji mūs uz nopietnām pārdomām!

Arī pie tevis ceļo Hematogenu komplektiņš:

Balvas attēlam ir ilustratīvs raksturs

 

Nu ko, mīļās, jūs jau ziniet - visas iespējas katrai no jums nokļūt šajā maģiskajā sarakstiņā! Gribas citēt kādu māmiņu, kas nesen rakstīja - "Esi, mīli, jūti, dzīvo arī tu!"

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 25.aprīļa līdz 25.maijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

Nu ko, dāvaniņas izdalītas, jāatvadās!

Paldies par jaukiem, iedvesmojošiem brīžiem!

Kristīne