Nedēļa savu maģisko apli apskrējusi, laiks saņemt dāvanas!

Nedēļa savu maģisko apli apskrējusi, laiks saņemt dāvanas!

13. Sep 2012, 17:51 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Un atkal jau nedēļa apskrējusi savu maģisko apli, lai apstātos tieši šeit un tagad. Kā tādā maģiskā punktā vai ne? Bet vispār jau tas pirmssvētku laiks tiešām ir tāds maģisks, savā ziņā. Tad nu šis punkts arīdzan. Kas par punktu?


Atskaitīte par labiem darbiņiem no Jums! Tātad – sākam apdāvināšanos!

 

Rainbow dalījās ar mums savu Ziemassvētku atmiņās, un tieši tas viņai palīdzējis tikt pie burvīgas dāvaniņas!

 

Tu saņem Moon Dough maģiskās mīkliņas paraudziņa komplektu!

 

Plastilīns- tā ir pagātne!


 

Un kas gan būtu dzīve bez tās laikā uzkrātās pieredzes? Tad nu tieši par to – nedēļas lasītākais raksts bijis par dzemdībām. Jau prātojat par to, kurš tas būs?

Uzminējāt, tā ir Aniya iesūtītā dzemdību pieredze par dzemdībām 61h garumā!

Aniya, liels paldies Tev par šo stāstiņu, un Tu balviņā iegūsti patiešām noderīgo Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā”!

 


 

 

 

Ieskatījāmies arī Sarunās! Tur visām ir iespēja dalīties iespaidos, piedzīvojumos, pārdzīvojumos, kā arī – uzdot jautājumu psihologam, kas nav mazsvarīgi!

Bet par ko tad ir stāsts?

Aktīvākā Sarunu dalībniece šajā nedēļā bijusi Sisis!

Sisis, Tu godam esi nopelnījusi Nestle dzeramās piena biezputras! Malacis!


 

 

 

Jaunā rubrika Attīstām mājās turpina uzņemt apgriezienus, un šoreiz vēlamies pateikties Skepter par idejām bērna attīstībai!

Skepter, Tev tiek izdevniecības Zvaigzne ABC grāmata Tamborētas mežģīnes:

 

Piecās tamborējumu rakstu burtnīcās iekļauti mežģīņu raksti, kas noder dvieļu, galdautu un citu tekstilizstrādājumu malu rotāšanai. Malu mežģīnes ir viegli tamborēt, un tamborējumu raksti ir vienkārši nolasāmi no shematiskiem zīmējumiem. Mežģīnes sastāv no regulārām rūtiņām, kuras tiek tamborētas no gaisa cilpiņām un stabiņiem. Rakstu veido pilnās rūtiņas, kas atrodas starp tukšajām rūtiņām. Šajos izdevumos piedāvātie rūtiņu tamborējumu raksti ir izmantojami gan mācību stundās skolās, gan interešu pulciņos, to tamborēšana sniegs gandarījumu kā iesācējiem, tā profesionāļiem.

 

 

Māmiņas – reportieres mūsu rindās ir gluži kā žurnālistes – piedalās un ziņo par dzirdēto un redzēto! Tā ir iespēja mums visām redzēt vairāk par to, kas ir ap mums!


Maizes cepšanas pasākumā piedalījās iksi, un ar savu Māmiņas – reportieres stāstiņu ir nopelnījusi Humer jūras ūdeni!

Paldies, iksi! Rosinām arī citas māmiņas iejusties reportieru ādā!


 

 

Mīļās, paskatoties rubriku sarakstā vien, var rast sev iedvesmu, jo ir tik daudz lietu, notikumu (utt.), par ko mēs viena otrai varētu pastāstīt! Iedvesmojiet viena otru un iedvesmojieties viena no otras!

 

Atcerieties - katras zināšanas, pieredze, piedzīvojums, pārdzīvojums var noderēt!

 

Galu galā, tuvojas Ziemassvētki, pastāstiet kaut vai par tiem! Ir tik daudz atmiņu, tik daudz emociju, kas ar tiem saistās, dalieties tajā visā!

 

Un iespējams, kādā citā reizē, arī sevi redzēsit šajā maģiskajā sarakstiņā!

 

Līksmi, prieku vēlot,

Kristīne