Mūsu ģimenes mazie nieciņi

Mūsu ģimenes mazie nieciņi

20. Feb 2012, 12:30 nosiguldas nosiguldas

Katram savs, tā es raksturotu mūsu hobijus un pa vidu visam mūsu mazā zinātkārā pelīte. Man vīrs ir tehnisks cilvēks un lielu daļu laika viņš pavada ar dzelžiem, bet labprāt viņš paniekojās ar kādas zivteles noķeršanu. Un tad prieki ir gan tētim, gan Katei, man gan ši aizraušanās īsti pie sirds neiet.

Mūsu mājas pavārs ir tētis un kotletes tiek taisītas parasti divatā mazais sēž blakus uz galda un rullē mazas gaļas bumbiņas. Kad tētis jauc sastāvdaļas maizītei, es noteikti zinu, kas būs balts ar miltiem.

Es vairāk mīlu romantiskākas nodarbes, floristiku, dekupāžu un kur nu te bez mākslinieciskā "bardaciņa", tad tētis saķer galvu un klusiņām atstāj mūs divatā. tagad ir vēl kāda jauna kopīga darbošanās, mēs kopā sējams sēkliņas un stādam augus. Arī te tētis mums ļauj izpausties pašām.

Bet ir gan kāda kopīga nodarbe mums visiem trijiem jau no gada vecuma, tās ir pastaigas ar kājiņām pa mežu.

 

Sēnes gan mūsu ģimenē ēdu tikai es, bet lasīt un meklēt patīk visiem. Mums kā lielai daļai ģimeņu ir ļoti maz laika, ko pavadām kopā, arī brīvdienas nav izņēmums, jo kad esmu mājās es, vīrs var strādāt pilnu darba dienu. Neskatoties uz to, mēs cenšamies izmantot katru brīvo brītiņu, ja ne trijatā, tad divatā. Un ir dubultprieks par padarīto, kad vakarā mājās gaida pārsteigums.

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 6.kārta - Ģimenes hobiju nedēļa

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!